Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
От седмица сайта доста често не е онлайн...Постоянно правят някакви "maintenance". Едно че затруднява нас да качваме и да keyword-ваме (пишеш половин час ключови думи, даваш save и к*р - "this page cannot be displayed"
ами предполагам че и купувачите доста се изнервят.
От вчера се появи и друг проблем - каунтърите за всички статистики неотчитат нищо. Четох във форума, че безпроблемно работи само каунтъра за доларите (слава богу). Информацията за другите се пази и щяла да се актуализира. В момента можеш да разбереш колко даунлоуда имаш, само ако си влезеш в "ъплоудс" и ги подредиш по "последен даунлоуд"
Някаква информация, нещо?...
СЕГА се зачетох във форума и там хората се оплакват за нещо, което бях забелязал, но мислех че е малък бъг и ще го оправят. Имам снимки на които пише "0 views" а снимките имат 1 даунлоуд и няколко рейтинг точки?!?
ХА, сега видях и още нещо - последните одобрени снимки на първа страница не са се сменяли от обяд.
Още едно нещо забелязах току що...
Сумата на Total Earnings e по-голяма от сумата, която имам в момента + сумите, които съм теглил...
Разликата е около 5$, което до този момент на деня би трябвало да съм заработил от днешни даунлоуди. Дали в крайна сметка ще се окаже че е спрял и каунтъра за моментна сума, и продажбите се отчитат само от "total earnings"-a
, без дори да се виждат като last downloads?
Имат някакви проблеми със претоварване по сървърите и спират разни възможности за да пооправят проблемите. Малко е дразнещо наистина.
Ще се включа с един въпрос за iStock - имам проблеми с регистрацията, не ми одобряват снимката, PhotoID искат...какво да ги правя. Иначе качвам на друго място, където нямам проблеми. Мерси предварително
Точно това се опасявах, че искат. Да ме прощават, ама не си давам личните данни на всеки гринго. Ще си качвам в ДС
Аз също съм против да се дава твърде много информация на който и да е в Интернет.
В този случай обаче смятам че е напълно оправдано. Все пак те правят нещо като договор с теб, продават твоята интелектуална собственост - сериозен бизнес е, и би трябвало поне да са сигурни в самоличността ти.
Абе още не е...
От вчера ъпдейтват 2 пъти дневно - "Starting tomorrow, we're going to be updating your stats twice daily. Once, around 1 am MST, showing your numbers from the previous day and again in between 6 pm and 8 pm, showing your earnings for the same day."
1am MST е 10 часа сутринта българско време - ъпдейтва всичко за предишния ден. И между 3 - 5 часа (на следващия ден БГ тайм) за текущия ден по тяхно време.
Написали са още, че това ще е временно и в момента работят за да възстановят стария начин с ъпдейт в реално време, ама да видим кога...
Показани от 1 до 9 от общо 9