ecobo беше писал май някъде , че темплейта за неговия сайт струва 400$... напоследък и аз се замислям много взеха да ми режат неща които според мен биха се продавали добре. Просто много се дразня защото за мен с пълна сила важи правилото ,че най-отхвърляните ми неща в последствие най-добре се продават...
Ktools.net продават такъв скрипт, но е труден бизнес towa. Трябва много работа по популяризиране на сайта. Ама МНОГО работа.
Плюс това скрипта иска доста да се пипне, по дефолт е много грозен и не е оптимизиран за търсачките. Иначе като функционалност е ОК.
При мен продажбите за 2010 са никакви в сравнение с 2009, преполагам 2011 ще е още по-зле. Спрях да наливам пари в реклама и ето го резултата (Преди давах всеки месец по 100$ на Гугъл и 70$ на Фейсбук.) Просто стока не ми е приоритет сега, с други работи за същото време изкарвам далеч повече пари.
Вече имам двама познати, дето си направиха сток сайтове, и двамата все още нямат ни една продажба. Единия сайт е вече на почти 2 години, другия е на 6 месеца. Само със сайт не става, трябва си яко бачкане, за да тръгне работата.
Ако мислиш, че можеш да отделяш доста време и пари за сайта за да го развиваш, струва си. В противен случай е загуба на пари и време
Благодаря за информацията. A ako се съберат няколко човека и си делят разходите (има още 2-3ма навити, но за сега обмисляме)? При мен, продажбите на снимки от сток-сайтове за 2010 са в пъти по-малки от 2009.