От къде може да се купи програма за сток-сайт?
  • От къде може да се купи (ако е безплатна (вземе)) програма за сток-сайт?
    Евентуално ако някой ползва подобна, какви са му впечатленията?
  • 6 Comments sorted by
  • Реклама:
  • ecobo беше писал май някъде , че темплейта за неговия сайт струва 400$... напоследък и аз се замислям много взеха да ми режат неща които според мен биха се продавали добре. Просто много се дразня защото за мен с пълна сила важи правилото ,че най-отхвърляните ми неща в последствие най-добре се продават...
  • те затова и ти ги отхвърлят. тези дето ги разглеждат и те продават същите снимки
  • Toчно това и аз щях да кажа, отхвърлят хубавите неща, за да вървят на вювъра снимките.
  • Ktools.net продават такъв скрипт, но е труден бизнес towa. Трябва много работа по популяризиране на сайта. Ама МНОГО работа.
    Плюс това скрипта иска доста да се пипне, по дефолт е много грозен и не е оптимизиран за търсачките. Иначе като функционалност е ОК.
    При мен продажбите за 2010 са никакви в сравнение с 2009, преполагам 2011 ще е още по-зле. Спрях да наливам пари в реклама и ето го резултата :-) (Преди давах всеки месец по 100$ на Гугъл и 70$ на Фейсбук.) Просто стока не ми е приоритет сега, с други работи за същото време изкарвам далеч повече пари.
    Вече имам двама познати, дето си направиха сток сайтове, и двамата все още нямат ни една продажба. Единия сайт е вече на почти 2 години, другия е на 6 месеца. Само със сайт не става, трябва си яко бачкане, за да тръгне работата.
    Ако мислиш, че можеш да отделяш доста време и пари за сайта за да го развиваш, струва си. В противен случай е загуба на пари и време ;-)
  • Да, аз затова и не се захващам... и инвестицията няма да е малка, а и наистина много работа си трябва.

• Благодаря за информацията. A ako се съберат няколко човека и си делят разходите (има още 2-3ма навити, но за сега обмисляме)? При мен, продажбите на снимки от сток-сайтове за 2010 са в пъти по-малки от 2009.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации