Предложения за сайта
  • Скоро не сме имали такава тема

Знам че има неща които искате да бъдат по-различни - споделете :)
  • 25 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Че той си е добре и така
  • Темите да се подреждат по Most recent post ;)
  • ^ трябва да го оправя това, дам
  • Между другото, вече от доста време форумът има и мобилна версия (която ползвам в момента). Достатъчно е да го отворите с някое смарт устройство.
  • Аз съм за идеята да се направи категория сток модели, хора "модели" които имат опит и портфолио (демек одобрени снимки в сток сайтовете) с условия за работа.  Че сега като си търся нови лица за снимане 90 % незнаят какво значи сток. Много от вас ще кажат ей на topmodel или modelsbg, но според мен там пък 90 % от регнатите са някви девойки които искат просто да си имат гот снимки направени с голям фотоапарат и обектив доста несериозни са, идеята тук  да се отсеят моделите в сферата.
  • Mного добра идея ! +1
  • Да, специлано от топмодел повечето модели са ужасно несериозни, или пък имат сериозно отношение към заплащането, а немогат да предложат това, което ми трябва. Другия проблем е, че се уговаряме уж да снимаме, модела проявява желание, а след това неможеш да го откриеш - не си вдига телефона, или директно ти връзва тенекия. Сигурен съм, че на доста им е познато... Разбира се има и сериозни!
    Но идеята с подобно портфолио е добра. Хем ще можеш да видиш сток снимки на модела, хем на фотографа.
    Подкрепям!!!
  • да, това предложение и аз съм си го задал преди време, но все не стигам до него
    ще задвижа този проект
  • То не е гаранция че пак няма да има несериозни модели, но все пак модел който вече е снимал за сток, име по-голяма вероятност да е по-точен от масовката. Ако се направи добре една такава секция 100 % ще е от полза,  Всеки от вас е гледал на някой друг БГ фотограф портфолиото и тайно си мислил как бих искал да снимам точно този модел и се почват разни мисли да му пиша ли ЛС да и искам телефона и някви такива, такава галерия би олеснила комуникацията между модел и фотограф.
  • прав си филадендроне...как исках и аз да снимам Мерилинчето ама......:))
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Е тя е свободна, само и предложи не вярвам да откаже. Аз лично ще гледам да не я снимам повече въпреки че е най-сериозният модел който някога съм познавал, че моето портфолио се наводни с нейни снимки искам леко да разнообразя. Ако ми домъчнее пак ще я поснимаме само да е жива и здрава.
  • зная че няма да откаже... ама далеч е София, за мое съжаление.
    www.vasoart.com
  • Васо, модели бол и по наше село. Развяваш 5-тачка и и са готови на всичко ;-)
  • не ща кой да е... Мерилинката е друга бира!
    www.vasoart.com
  • Идеята за секция с читави сток-модели е чудесна. Подкрепям!
    Аз имам една стара идея за сайт с профи-модели, на които да може да се разчита, ама така и не ми остана време да я осъществя. Щото и топмодъл и модълбг са пълни с девойки дето си търсят богати чичковци, а снимането изобщо не ги интересува...
  • И от мен подкрепа за инициативата (търси си емотикон с вирнат палец)
  • Реклама:
  • Моето предожение е скромно но от сърце. Роби, аз викам да инсталнем ако е възможно и една чат платформа, че личните разговори по темите някак ги разводняват ;). Не че имам нещо против личните реплики но чатът би решил доста проблеми, особено времето на изчакване на отговор от някой. Да не говорим и ако засечеш някой онлайн да неможеш да размениш 2-3 приказки с него. ;)
  • Моят опит със няколко сайта показва, че чатът не се използва. И когато някой иска да говори с някой ползва чат платформи като скайп и т.н.
    По модерно е правят се чат стаи в скайп и всички влизат там и следят темите за разговор, доста по удобно е. Последният чат в сайт дето пускахме беше в сайт с 200 хиляди посещения на ден и чата бепе празен.
  • целта на форума е въпросите и отговорите да останат 'запечатани' и за бъдещи посетители
    не мисля засега да пускам чат
    както е писал филадендрона, който иска може да посочи данни за контакт и да бъде намерен чрез тях за въпрос
    даже и тогава, пак съветвам всички микросток теми да обсъждат тук - за улеснение на други, които ще имат същия въпрос след седмица или година

относно Модел секцията:
    дайте предложения как е най-добре да бъде
    аз си го представям така: малък описателен текст, няколко (не повече от 10) снимки от микросток сайтове, данни за контакт и списък от форумни членове с които е работил модела, както и евентуално очакване за заплащане на сесия (или час)
    чудя се, обаче, от кого трябва да дойде инициативата за включване в този списък на модели: от фотографа или модела, или пък и двамата

относно Подреждането на темите: работя вече по въпроса, оказа се някаква програмистка недомислица, опитвам се да го оправя
  • надали моделите четат този сайт засега, така, че по добре когато някой снима да иска разрешение да качи портфолиото на моделката. така и те ще свикнат да влизат и да се добавят
  • Според мен задължилтеното условие е модела да има качени снимки в сток сайт. Отностно броя на снимките мисля че по голямо портфолио би било по добре така или иначе снимките ще се линкват а няма да се качват на сайта. Важно е да се оставя информация за града, скайп или друг чат платформа и условия за работа тип, 50 лв до 4 часа или по договаряне може пък някой да пише и безплатно знае ли човек :)
    Също какъв тип снимки е съгласен модела да прави - най-вече за хората които снимат голо тяло за сток , и малко характеристики на модела ръст, тегло години :) поне това се сещам за момента.
  • Аз не съм снимал модели но ми харесва идеята да има портфолио плюс цена. Страхотна идея!

Когато съм ходил да снимма макро сред природата винаги съм виждал прекрасни места и ме е хващало яд че, нямам моделка под ръка §;-)))

• няма толкова дребни моделки за макро :) )))
  • "няма толкова дребни моделки за макро :) )))"
    При това безплатни :D
  • оправих подреждането на темите
    в момента няма неправилно подредени дискусии
    ако забележите такова - пишете ми

относно моделите - сигурно вече сте видяли че приемам кандидатури за включване в списъка

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации