Само четете ли във форума?
  • Влизам сега, от обяд не съм влизал. Гледам два нови коментара. В същото време шестима форумци се виждат регнати.  Не знам колко още  са минали от обяд насам.

Та си мисля, що така само се чете и не се пише?

• 5 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Предполгам повечето които само четат са като мен - новаци, които се опитват да си отговорят на много въпроси, ориентират се и черпят опит от вече "навлезлите в материала". Друга причина може би е някакъв вид срам да не прозвучиш глупаво ли не знам. Прави впечатление, че повечето активни форумци са готин колектив и може би отначало е трудно да се впишеш в обстановката.
    Би ми се искало и аз да бъда с нещо полезен, но за сега още не мога да намеря такова нещо.
  • Petkov, може и да не регнати, аз най-редовно си оставям браузера с отворени страци и Фащам на някъде :)
  • ами аз примерно съм прохождащ в стока. Влизам да се ровя за неща които ме интересуват, ако не ги намеря пиша тема. До сега доста коректно и културно ми се отговаря, блгодаря за което :)

Иначе има доста неща които един начинаещ може да научи тук.

поздрави
    Фотоапарата е инструмент, който учи хората да виждат без него.

http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?gallery_id=632200
  • по принцип, най-честите посетители са едни и същи, което е нормално :)
    има и такива които идват, четат и си тръгват

аз се радвам че няма спам и че основно се пишат мнения свързани с темата за форума
    също така, определени по-стари членове спряха да пишат, или се обаждат по-рядко от преди
    всичко това е нормално

но наистина, бих се радвал и на по-активно участие в дискусиите от всички членове на форума
    нека новите не се притесняват да питат, нали затова сме се събрали тук - да си помагаме
    :)

• И аз чакам от по старите членове да почнат да пишат.... но не искат, даже и снимки не качват,някои вече година че и повече. :)
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации