За бъдещето на микросток
  • Microstock Industry Interviews - CEPIC 2010

Вие какво мислите :)
  • 8 Comments sorted by
  • Реклама:
  • от горното по-малко успях да разбера, (защото ми е такъв английския )
    но ето тук има  интересно за кийуърдинга в дрииймстайм, от кухнята както се казва

• ако това е вярно излиза че бъдеще няма

• Относно първия клип: Съгласен съм с Ellen (1:51) и с това, че ще расте търсенето на видео сток. Също така ми е интересна идеята (9:13) за триене на стари снимки без продажби...явно процентът файлове/продажби е по-назад в алгоритъма от брой файлове в портфолиото. Не знам дали си струва риска.
  • аз изтрих доста снимки, дето не са купувани никога, и след време се помъчих да ги кача пак за нови снимки, но ме попитаха: защо съм ги изтрил и сега пак ги качвам. говоря за шутъра
  • мерси Мик,
    изненада ме факта че 20-25% от купувачите ползват категории за търсене на снимки
  • Роби, според мен умишлено преувеличава.
  • Това с критериите много ме съмнява, да не говорим, че ги няма във всички сток-сайтове.
  • според мен видеото няма да расте - т.е. ще расте нормално, от гледна точка на разрастване на целия бизнес, но видеото е нещо твърде специфично

видеото в много по-голяма степен не може да бъде "универсално" и се използва различно

убеден съм че тази посока е силно ограничена

за триенето - дрийма трие всяка снимка която няма продажба 4 години

отдават голямо значение на новите търсачки на изображения и на това че всеки ще продава от собствения си сайт - това би било прекрасно но не ми се вярва да се случи също - създаването и поддържането на онлайн магазин не е толкова просто

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации