Предлагам форумска среща. Крайно време е да се запозная с всички вас. До следващата неделя ще липсвам, та се надявам като се върна да има поне предложения. Снима ми се, обожавам есента и пия и бира, и вино, и узо...Ха сега да видим...
============== следващата среща е на 27-28 Ноември в Търново ============== казали че датата и мястото ги устройва: vanilla +1 OmegaTransFer +1 vasoart lolaferari russanov BuLdo ilchoni +1 Niki - VT boris Petkov Mick +Maria tihov totovas +1 zazo +1 didko_2003 nspirov +1 portishead1 ixus asydesign +1 robi-bobi
24 човека ============== непотвърдили изцяло или дата или място: mitakag maniag ecobo E-3 ============== оферти за нощувки: OmegaTransFer: Хотел Лъки. Цените са доста прилични, а гостите ми останаха без думи, защото стаите от другата страна (а не от страната на улицата), които бях запазил, са с гледка към Царевец и Трапезица. Това е нещо средно и като цена, и като условия - има доста къщи за гости, които са по-евтини, и хотели, които са по-луксозни. ============== @всички: събитието почва в събота 13:00 в студиото елате на време, за да се запознаем както му е реда
плаваща програма: 27.11 - 13:00 откриване - кой кого не познава - общи беседки - лекция Изолация до бяло - лафчета + изолирания - лекция Висок ключ - лафчета + отключване - лекция Снимане на (без)алкохолни неща - лафчета + пиене - лекция Vetta & The Agency Collection - познахте вече какво има тук, дам - почивка - опознаване на няколко заведения
28.11 - кафенце - свободна програма
за всякакви въпроси, свържете се с мен: скайп: robi-bobi тел: 0898 / 670 770
в предишната тема за обсъждане се стигна до съгласие тогава ще се ходи в Пловдив, пък следващата сБирка да е във В.Търново красив град, централна България, направо викам да се уговорим за там
остава да решим кои дни ще са удобни на всички предлагам събитието да е някоя събота и неделя, нпр 20-21 Ноември
възможен проблем е, че след някоя друга седмица почват фирмите да ходят по фирмени партита и всичко става резерве
Вместо да се оправи положението клони към безнадеждно ако остане датите 20 и 21 почти е сигурно, че няма да дойда, евентуално ако пътувам на 20 поне за сега няма как да тръгна по рано от 18ч. евентуално 20ч. в Търново;)
Хубава идея, и ако успеем и като време да се освободим- бройте още двама Mick +Maria Дано желанието съвпадне с възможността В.Търново си е готино предложение
бройте и мен ме не стига да има някои колега от Пловдив който да идва с кола и да може да ме вземече нямам кола ако има такъв да пише на Skype : stoyo_petkov тел : 0896 65 74 02 да се разберем