Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime28.08.2007
     permalink

случайно попаднах на сайта и се регнах. одобриха ми веднага няколко снимки, в рамките на 1 час вчера следобед. сайта май е норвежки и действат по европейско време. 

някой да е пробвал там? как вървят продажбите с времето, май са слаби и не е много разработена цялата работа

nname.org the devil himself
    •  
      CommentAuthorlolaferari
    • CommentTime28.08.2007
     permalink
    Средна хубост от рода на Бигсток да не кажа злеUndecided
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime28.08.2007
     permalink
    не си струва...сам ще разбереш защо
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime05.09.2007
     permalink

малко клиенти влизат на този сайт, но е кадърно направено всичко и след години може да се развие. всички се оплакват от липса на продажби по форумите :)

"yeah, I'm thinking to leave this agency... low downloads - low money - low approval rate. Time-waster"

nname.org the devil himself
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime14.09.2007
     permalink

Регистриран съм но смятам че сайта засега (и за мен) не си заслужава

Иначе, имат интересен блог, вижте последния пост: осем тайни.  Друго интересно на сайта са 'Today's best image' и 'Today's worst image' - може да се види как (някои) ревювери мислят и гледат на снимките

слушай Админа | блога ми

Реклама