Да си разделим разходите около студио
  • 10 Comments sorted by
  • Реклама:
  • БулДо, Марчо (негов познат) и аз си харесахме едно помещение в центъра, където да направим фото студио.
    Идеята е да уплътним времето на самото помещение за снимки, да си комбинираме наличното оборудване, както и да разделим разходите.
    Търсим си още един/двама :)

Намира се на Графа, между Гарибалди и Славейков
    Голяма стая около 60 квадрата + 2 по-малки, таван около 3м
    500лв/месец

Моля кандидат(к)ите да пишат тук или на rb@robi-bobi.net
    Всички заинтересовани ще бъдат разгледани безпристрастно, а всичкия подпуп изпит заедно, от цялата дружина!

П.П. Булдо ще постне снимки малко по-късно
  • Поздравления Роби, въпреки че наема не е малък...поне от моя гледна точка. Дано да си избиете разходите  и да излезете на зелено, пожелавам ви го от сърце! Успех!
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • най-малкото ще се забавляваме ;)
  • Моето е 70 квадрата цяло помещение (7х10 метра) и на моменти ми е адски малко, особено за снимане на хора. Имайте го предвид - да не се заробите с някакъв договор за наем, и после да установите, че не ви стига място ;-)
  • Наема е даже много нисък, като за София.

Добра идея си е, стига да сте навитаци всички :)
  • Наемът даже е нисък, като се има  в предвид, че е на центъра. То Сф е друга България. Дините килото тук са 1 лв, а във Варна 0,50ст. така, че с всичко останало дереджето е същото.
  • Булдозер такъв, качвай снимките :)
  • Така е, знаем за цените и заплащането в София. :) Но аз имах предвид за наема, ако ще се плаща само от Роби. Иначе, при това положение става по малко от 100 лв на човек, което вече е добра цена.
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • иначе, сега ми пратиха този линк във ФБ:
    http://www.sofia-studio.com/

ако на някой му трябва нещо по-голямо, има къде ;)

П.П. хайде де, няма ли софианци без студио, които да искат да се сдобият с такова на цената на еднодневен наем на студио?
  • снимките

гледка към мястото където мислим фона
    image
    гледка от фона към противоположната стена
    image

гримьорната (има още една такава идентична стая)
    image
  • Ееее, това sofia-studio направо ми останаха очите там.

Не ми се вярва на някой в нашите условия да му трябва и да е готов да си плати (за съжаление).

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации