Първата качена снимка в Istock ever
  • 14 Comments sorted by
  • Реклама:
  • image
    http://www.istockphoto.com/stock-photo-2-guitar-hero.php
     ретро от 2002 година :)

тази е 3 тата :)
    image
    може да си направиме топ ретро попадения.
  • а тази харесва ли ви? На същия е...  http://www.istockphoto.com/stock-photo-1002-electric.php  
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Ако направят чистка в istock ще излезнат няколко стотин хиляди такива.
  • Може и повече да излязат...! Въпроса е, как изобщо е взета такава снимка, с този кофти цветен баланс. Да не говорим за композиция и т.н...
    Ако наистина айсток е агенция, която претендира да е с най високите си критерии спрямо другите агенции, трябва сериозна чистка за такива стари а и нови кадри! Не съм сигурен, но си мисля че доста повече "талаш" на такива снимки има сред ексклузивните юзери...което от е разбираемо, предвид по ниския контрол и изисквания към тях.
    www.vasoart.com
  • става дума за 2002-ра :)
    дали трябва или не да чистят тези стари снимки, които сега не покриват новите стандарти е бизнес решение.
    Някои фотографи са качвали в началото и помогнали на агенцията да стане това което е днес. И сега агенцията не ги 'изхвърля', нищо че снимките им не са добри.
    За сметка на това в резултатите някой потенциален купувач може да види такава снимка и да се разочарова, нпр.
    както казах - бизнес решение, което засега не пречи на продажбите в ИС :)
  • Да така е Роби! Аз просто споделих своето виждане, но разбира се щом така са преценили в Айсток значи за себе си са прави.
    www.vasoart.com
  • На този автор взимат и с "траде марк" - клина на колоездача ясно си личи рекламата.

image
  • 2005-та от сапунерки вземаха ако бяха сносни снимките.

Дори на lisegagne ако погледнете първите снимки не са особено добри.

Но е факт, че нивото е много високо сега.
  • Днес пак ми върнаха снимка, защото дрехата можело да е trademark...
    дрехата е дюс без надписи. Ама явно дизайна можело да е версаче :)
    Ще ги снимам само голи вече то се е видяло....
  • :) просто не са я харесали...не им забелязвай!
    www.vasoart.com
  • На мен айстока ми върнаха снимка на карти заради традемарк ?!
  • Тоя номер с картите го имаше и при мен ... на гърба имаха само някаква проста текстура и това било трейдмарк !?

• а на мен една от снимките с китайските вази...и декорацията била трейдмарк!!! Абе, ревюър да си там...все едно си Господ...в тебе ножа, в тебе хляба! :) )
    www.vasoart.com
  • Mouте карти бяха снимани отпред, но явно са се заяли за жoкера.
  • ами то си го пише на картите ,ако са маркови,като Пиятник например,че гърба ,джокера ,асо купа и пика са запазена марка .

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации