Може и повече да излязат...! Въпроса е, как изобщо е взета такава снимка, с този кофти цветен баланс. Да не говорим за композиция и т.н... Ако наистина айсток е агенция, която претендира да е с най високите си критерии спрямо другите агенции, трябва сериозна чистка за такива стари а и нови кадри! Не съм сигурен, но си мисля че доста повече "талаш" на такива снимки има сред ексклузивните юзери...което от е разбираемо, предвид по ниския контрол и изисквания към тях.
Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com
става дума за 2002-ра дали трябва или не да чистят тези стари снимки, които сега не покриват новите стандарти е бизнес решение. Някои фотографи са качвали в началото и помогнали на агенцията да стане това което е днес. И сега агенцията не ги 'изхвърля', нищо че снимките им не са добри. За сметка на това в резултатите някой потенциален купувач може да види такава снимка и да се разочарова, нпр. както казах - бизнес решение, което засега не пречи на продажбите в ИС
Днес пак ми върнаха снимка, защото дрехата можело да е trademark... дрехата е дюс без надписи. Ама явно дизайна можело да е версаче Ще ги снимам само голи вече то се е видяло....
а на мен една от снимките с китайските вази...и декорацията била трейдмарк!!! Абе, ревюър да си там...все едно си Господ...в тебе ножа, в тебе хляба! )
Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com