@ilchoni ами, според зависи както и при снимките, някои се продават, други не при мен засега няма нещо което много да върви все още имам много малко видеа качени за да кажа нещо по-конкретно
Нормално, то в шатъра ако не продадеш от първия ден, значи снимката е направо слаба - хахаха. Това в рамките на майтапа разбира се, там просто се продава..., пък твоите работи са добри и ще съм изненадан ако си продал мидите само веднъж.
Община бургас е пуснала wi-fi по целия плаж...в момента съм на шезлонга и си пиша кийуърдс Не че се опитвам нещо да ви дразня, само исках да споделя трудов ентусиазъм:)))
@lemonade: ето това е живот сутрин снимаш модела по изгрев, печеш се малко в жегата отиваш да починеш и пускаш ъплоада след обяд си пак на плажа и слагаш ключови думи вечер пийваш за добра продажба на сесията
ilchoni, може да са я включили в някойnewsletter Да, така е ...robi , живота трябва и да е хубав:)) Vasoart от едно кило миди за един ден изкара едно кило сьомга
така е! Между другото вчера много се учудих какво става с този Айсток. В добрия смисъл....:) Значи след като получих мейл от сток-а за одобрена снимка, в случая "Asian noodle" влязох да видя в профила си, след около минута и гледам 456 виждания...! Учудих се доста защото наистина беше одобрена от преди една минута. Дадох рефреш и о чудо...766 стана цифрата. Не повярвах на видяното, пак рефреш и станаха 910...викам тука някакъв бъг...и така още 5-6 минути давах рефреш до като ги докарах до 1560 пъти видяна. Днес вече е 1890...но все пак, мина цял ден от тогава. Ха обяснете ми как стават тези неща, при положение че другите ми снимки за години нямат толкова виждания...?
Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com
Ей filadendronче прати за един ден Мерилинчето до Ямбол бре...да го наснема и аз като теб : Много ме кефят снимките с това девойче....красота много в него е събрана!
Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com