За логата в Айсток
  • 15 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Въпрос към Ванката,Борис  и т.н Значи, днес получавам един чек-ваучер по пощата от канадците. Вътре си пише 10$ с дескрипшън лого... ? Аз че съм ексклузивен лого дизайнер там е факт, имам няколко одобрени лога ама цената не беше 10$ :) а доста, доста повече, все пак става въпрос за ексклузивни векторни проекти. Както и да е, въпросите ми са:
    1. Защо чек? Кой и къде е указвал подобно нещо? От години ползвам само пейпал...
    2. Виждам че логата са гледани, кое по 10, кое по 20 пъти и т.н но продадено лого не виждам...? Къде ги гледат клиентите, поради факта че като се кликне на логото излиза грешка за несъществуваща страница. ?
    Аз лично търсих не видях логоси...или поне не това което се разбира по лого, а някакви темплейти ... по много на файл
    3. Някой ще обясни ли най сетне кога ще видим всички одобрени лога в тематичен раздел, така като е с фотографиите, илюстрациите,видеофайловете?
    Ще ви бъда благодарен ако ми обясните нещо по въпросите. Лек ден от мен!
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • и на всичко отгоре сега като мине месец и половина в чакане,банката ще ми вземе почти всичките мизерни десет доларчета...:) Така че, нямам думи....канадска прееб...а! :)
    www.vasoart.com
  • Според мен са ти изплатили 2x5$ за две лога, които си качил преди 31 март. Целта беше да се съберат 10,000 лога преди тази дата, което не се случи. След като реално станат 10,000, раздел лога ще бъде активен.
    Аз предполагах, че тези 5$ ще ги добавят към акаунт баланса, но явно системата е по-различна.
    www.rosendukov.com
  • Явно е така, благодаря ти Росене!  Кофтито е че таксата на банката е 8 евра....което обезмисля процедурата, че даже и ще трябва да давам :) Дали има възможност да анулирам чека, с писмо до Айсток?
    www.vasoart.com
  • Ами пиши им на айсток, кажи им, че заради таксите към банката ще трябва да даваш вместо да взимаш.
    И аз мисля, че тези 2 по 5 долара са точно това, което казва Росен.
  • писах,писах.... ама дали ще има ефект не зная! :)
    www.vasoart.com
  • Браво на тях, отговориха ми и даже добавиха вече сумата в сметката ми. :)
    www.vasoart.com
  • е айде честито :)
    www.ilchoni.com
  • еее, то това ми звучи като - честита баня :) ) Мерси!
    www.vasoart.com
  • хаха ми да, очевидно ти е за първи път :)
    www.ilchoni.com
  • за първи път...?  :) ) Разсмя ме много! :) )
    www.vasoart.com
  • Не банята, чека за логата имах предвид :) :) Сори за спама.
    www.ilchoni.com
  • Да де, разбрах те добре...ама как ще е за първи път? 2005 година нямаше Пейпал за Бг ,нямаше Мънибукърс.... само чекове имаше тогава :) )
    www.vasoart.com
  • уф, че си подробен значи, имах предвид чека по темата, т.е. чек за логата :)
    www.ilchoni.com
  • :) )
    www.vasoart.com

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации