Ударих рекорда за най-ниско платена фотка от сток :)
  • 5 Comments sorted by
  • Реклама:
  • image
    Култово до сега най-слабо плащаха шътъра по 25 цента ама истока ме изненадаха...
    Утре ще пия едно кафе по случая в тяхна чест :)
  • и аз съм имал такива преди да стана ексклузивен.
  • Явно съм стъпил на промоция :) левче кефче  в случая доларче :) което остатъка е 19 цента for me :)
    По-добре 19 от колкото нищо ама все пак е забавно...
  • Всички имат такива продажби, и доколкото в шатърстока са ежедневие, в IS повече изглеждат като лоша шега. Споко, поне при мен подобни "продажби" са под 1%, а скоро и ще изчезнат. Тва са някакви неизхарчени кредити от преди години. В момента, когато кредита е около 1,5$, би трябвало да получаваш минимум $0,30, при положение, че ставката ти е 20%.
    (...А може и някой да си е купил 2000кредита и да са му ги хванали по $0,95)

П.П. Още нещо...
    Преди 3-4 години цените в IS бяха еднакви за всички. От 1 за xSmall до 12 кредита за (Large - 8-10MP). Кредитите бяха по "долар парчето" и единствената камера над 12MP беше 1Ds MK2. На xsmall продажба взимах $0,20, а на Large - 1,20. Средно на месец = $0,7-0,8 на продажба = приблизително 1лв на продажба.  Сега поне при мен една продажба ми е средно $4. Имам малко вета продажби, а и ставката ми е 30%.
    Ако съм на 35% (17% отгоре) или дори 40% (33% отгоре) - хептен!
    Цените в IS се вдигнаха с около 300% (цени + кредит/$) само този януари, дори в кризата. А и IS ги повишават малко или много всеки януари.

Както и да е, спирам, че пак ще ме обвинят, че защитавам IS, въпреки че реално никой не ги плюе. Случката е по-скоро в графата "забавни"
    Успех! кОпане му е майката :)
  • Аз пък получих 15 цента за продажба.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации