Много съм хепи , че ми взеха всички снимки от wildlife пленера в Маджарово в SS , Dreamstime i Fotolia .За съжаление в Istockphoto ми обясниха, как трябвало да снимам на ISO 100 и подобни дрън-дрън ... е няма пълно щастие ...
Аз съм засега скромно с едни фъстъчки, направих ги толкова импровизирано, а те взеха че ги приеха Бях взела и черешки да снимам, обаче толкова вкусни изглеждаха, че не устискаха довкъщи докато се прибера
с 5д-то, да обработвам тук таме, но още съм много начинаещ откъм тема, кадриране, сценировка, възможности И обработка (иначе, то е задължително да се прехвърли в друг формат и кодек)
Аз моите клипове с марк-а не ги пипам само режа малко от началото и от края и товара в стока проблема е че имам вече към 20 клипа които си чакат 2 ри месец...супер бавни са особено за обик. юзъри като мен.
може със всякакви, стига качеството да е на ниво @ivanmateev ,ако не греша , снимаше с CanonHV20 (камера, не фотоапарат) и други са ми говорили че това е много добър избор - сравнително качествена камера на добра цена
аз снимам с петицата, защото вече имам набор обективи за нея, и ми е забавно
Гледах по колелцето на моя апарат (Canon 350D), има надпис [Av], но не ще да снима видео, като му "надскоча" възможностите ще се оглеждам за тази екстра