Едва ли, поне не съм получавал досега подобни предложения. Тия кадри ги направихме наскоро, бяхме се събрали фотографи-ентусиасти, но нямахме модели, та се редувахме...
Тук е момента да благодаря на Петър за моделстването. Снимането беше максимум половин час на едно и също място и въпреки това имам 10 успешни и различни кадъра от 20 щраквания, без да съм разменял дума с него. Страшен модел!
Благодаря и на Magnifico от фотофорума, които беше подвижната светкавица и светеше точно от там откъдето му кажех и то веднага.
Ефекта при мен единствено е, че въпросната снимка сега се продава! Вероянто е помогнала за продажбата и на някоя друга, но това не се е усетило определено като увеличение на продажбите като цяло. Лично моята снимка като беше на първа страница, нямаше увеличение на продажбите.
Аз лично моята я пратих преди няма и седмица. На Петри мисля я сложиха на следващата седмица. Ефект...при мен ще е след месец, ако има. Но пък вчера имам първа продажба на снимка, която рекламирам под безплатната и повече съм склонен да мисля, че причината е точно това.