Летен сезон - има ли вече спад в продажбите?
  • 5 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Още през май месец се говореше, че продажбите не са това, което трябва или се очаква...
    Аз лично нямам обективно мнение, тъй като едва от няколко месеца започнах да продавам и немога да сравня с предишни години. Май месец беше добър за мен като продажби и пари, но предполагам юни ще е слаб. Аз съм ексклузивен за Айсток и съдя само по него, но ми е интересно другите, които качват в повече сайтове да споделят как е при тях, а мисля че повечето потребители тук са такива.

:)
  • Винаги има спад лятото, но за хората с малки портфолиа, се компенсира лесно като качваш нови снимки.
  • да, прав е Борис! При мен си е едно постоянно ниво... зиме, лете капе си чешмата  :) )
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Някой друг няма ли мнение по въпроса? Не бъдете скромни...
  • И при мен горе-долу е същото. Накой, някъде беше казал постоянство му е цаката и добри кадри /дай Боже всеки му!/.
  • При мен има спад само в Дриймса,но това е от няколко месеца, нямам обяснение защо. За това пък във Фотолия се засили работата ,при мен там преди беше слабо.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации