Явно е, че става дума за Vetta колекцията в IStock. Идеята ми е, тази тема да е като тези месечните, в които показваме какво са ни одобрили, само че за vetta. Може освен снимки да обсъждаме и как се продават вече одобрените, спадове, повишения в продажбите, техники или идеи за снимане, интересни факти около снимането и т.н.
Аз лично досега имам само 3, но мога да се похваля че първите 2 се продават доста добре. Интересното при тях е че не са снимани специално за сток, а бяха плод на обикновена разходка из центъра придружена със снимане, и че са снимани в един и същи ден с разлика около 2 часа. В последствие се оказаха едни от най-продаваните ми снимки и двете заедно са ми донесли 10% от приходите ми от сток изобщо Ето ги
Интересното в тази снимка с птицата, е че е снимана на iso800 с Canon 30D, почти не е намалян размера, а само е кропната, и въпреки това нямах проблем с приемането и одобрението за вета.
А тази е последната ми, одобрена преди няколко дни На нея е съфорумеца Petri (ако някой не го е разпознал), а снимката отново е направена по време на лека фото разходка с повече ентусиазъм за снимане отколкото подготовка