Ами ще бъдат така поне седмица. За съжаление в началото преглеждат бавно. Понякога и над 10 дни... - не се отчайвай... Ако започнеш да качваш сериозно и предимно ти приемат кадрите, започват и по-бързо да ги преглеждат. Иначе ако станеш ексклузивен, тогава вече ги преглеждат за 1-2 дни в повечето случаи.
дау, на исото много държат. Незнам дали им пращаш сурови снимки или обработени, ама се сещаш, че и най-леката обработка вкарва шум, в зависимост от това дали в jpg или raw обработваш... Тъй като ги гледат на 100%, направи и ти същото. След като ти е готова, или си избрал конкретна снимка за одобрение, зумни си я и я огледай. На мен в началото ми ги връщаха по тази причина - шум, шум и пак шум
Тези взеха много стабилно да ме ядосват просто... Малоумщината е на световно ниво... Одобряват ми 3 снимки, готова ми е регистрацията, ъплоадвам 3-те снимки и ми одобряват само една от тях, другите 2 ги отказват заради прекалена обработка и шум?!!?
Не са типичните сток кадри, ама ме дразни като цяло изпълнението... въпроса е по-скоро принципен а въпроса ми беше дали имат някакви логове с тяхната система какво отказват, т.е. да видят че е отказано вече и до живот си е така, или според това дали някой е ебал жена си предната вечер одобрява кадрите?
Dau в istock си поддържат инфо за всички приети/неприети . Но не е до живот, както пишеш - прочитай си мейловете с причините за отказ - има верни основания за отказ, коригираш според тях и подаваш отново. И много търпение трябва няма начин да промениш реда и логиката им. Не си го слагай на сърцето - по-леко се живее, иначе ще се изнервиш
Аз нямам против отказа, а против това да ми одобрят регистрацията, да кажат, че кадрите стават, а след това със същите кадри да кажат не стават... това е малоумно действие и двоен стандарт, него не мога да го оправдая...
Сега го изтеглих софта, ще го пусна и ще го видя мерси
1) тези сайтове са вид наши партньори и не е хубаво да пишете подобни неща
2) да, вярно е и неведнъж сме го повтаряли (в това число и аз): има разлика в едно решение на един преглеждащ до решение на втори такъв има разлика и в преглеждането към снимки на ексклузивни и други
3) теб, всъщност, те дразни че "веднъж кадрите били ок, пък после не били" ами: процеса кандидатстване и процеса одобрение са 2 различни такива и чисто логично Е възможно да са те одобрили за контрибютър защото са преценили че ти като автор можеш, но после са преценили че въпросните кадри не са сток