Veer плаща за приети ъплоади
  • 9 Comments sorted by
  • Реклама:
  • директен превод от гугъл

Спечелете допълнителни пари за всяко изображение любимциУтре сме стартира една вълнуваща нова кампания, която възнаграждава за това, че една част от общността Веер. Само съществуващите участници получават тази промъкнем поглед - всички останали ще разберете утре.От днес до 30 юни 2010 г., ще получи парична стимул - до $ 1,40 - за всеки качил образ и приеме. Колкото повече се представя, толкова повече ще спечелите на изображението. Плюс това, ще продължават да получават възнаграждение за всяко бъдещо продажба.Като добавим ококорвам, ще можете да печелите повече, по-бързо, защото вече сте сътрудник Веер.
  • http://www.veer.com/ideas/dashforcash/

За да участват в Веер ® Dash за брой, което трябва да бъде одобрен Веер сътрудник. Ако сте нов Веер, можете да приложите към Станете сътрудник С подаването на 10 страхотни снимки за нашите вътрешни редактори за преглед и одобряване.

По време на подпомагане период, качете колкото се може повече снимки, както можете  до 30 юни 2010 година. За всеки образ нашите редактори ще одобри броя към крайната дата,  а вие ще получите пари в брой за всеки Прием на изображение. Изображения, предоставени по време на Веер ® Dash за брой ще бъде преразгледана и публикувани до края на август, както и плащанията ще бъдат изпратени до 15 септември, 2010.

Нови участници

Вземи 1-199 изображения и вие ще спечелите $ 0.35 на изображението.
    Вземи 200-399 изображения и ще спечелите 0,70$ на изображението.
     400 + Приети изображения и ще спечелите $ 1,40 на изображението.

Съществуващи (по-малко от 199 изображения на veer.com)

Вземи 1-99 новите изображения и вие ще спечелите $ 0.35 на изображение.
    Вземи 100-399 нови изображения и вие ще спечелите $ 0,70 на изображение.
     400 + нови изображения и вие ще печелите 1.40 $ на изображението.

Съществуващи сътрудници (200-399 снимки на veer.com)

Вземи 1-49 новите изображения и вие ще спечелите $ 0.35 на изображение.
    Вземи 50-399 нови изображения и вие ще спечелите $ 0.70 на изображение.
     400 + нова изображения и вие ще печелите 1.40 $ на изображение.

Съществуващи сътрудници (400 + снимки на veer.com)

Вземи 1-399 нови изображения и вие ще спечелите $ 0.70 на изображение
     400 + нова изображения и вие ще печелите 1.40 $ на изображение

Изображения, предоставени по време на Веер ® Dash за брой промоцията ще бъдат преразгледани, на разположение за продажба и участници ще бъдат уведомени за броя на приетите изображения от края на август 2010 година. Премийните плащания ще бъдат изпратени до 15 септември, 2010. Снимки трябва да бъде на разположение за продажба на Веер по време на премийните плащания по отношение на заплащането. Стимулиращо плащане не се предлага за по-рано приети изображения. Всички суми са в щатски долари. Всички други условия и ред за техните автори споразумение Веер прилага. Void ако не е забранено от закона.

• нещо не мога да вдена
    парите които взима фотографа са примерно за най малкият размер
    0.35 цента а те я продават за  50 долара.
    супер нереално е най-големият размер е 600 $ от които 7 $ за фотографа?
    Аз ли не гледам където трябва.

Иначе имат към около 150 000 уникални потребителя на ден което не е много зле като за такива цени.

• не ги знам на колко продават, ама имам 100 чакащи за одобрение,  една седица ми стоят, Да им го ... на организацията. А ФТП /ХТТП им е отврат, едвам се влачи
  • filadendron е прав. Продават на цени като Алами, което значи малко продажби, а и на фотографа плащат 1,4 %  ???   Алами плаща около 50%
  • Пенчо не са като цените на Алами! Освен ако не си в другата опция. Аз до сега имам малко над 40 продажби там но са в микростоковата секция...долу-горе на цените като в Айсток са. Иначе да, бавно разглеждат но те тръгнаха преди година с микростока...нямат опит много :) Даже до преди 5-6 месеца не се виждаха и кои са продадените снимки... :)
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Te Veer са на  Corbis, а послледните са от категорията на Алами и Гети.
  • да, така е, но за да ти плащат като в стоковите агенции Гети, Алами и т.н се иска друга регистрация и при други условия. Поне при мен беше така...не си спомням точно, но когато за първи път кандидатствах при тях, искаха апарат над 11мпх а тогава това беше само Canon 1ds M1 и модела на Никон D2x ...преди повече от четири, пет  години беше, забравих вече кога точно. Та тогава не стана работата ...  :)
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Приключи кампанията на veer, досега поне по калкулирана стойност в акаунтите излизат верни обещанията им, за заплащане по 1,4$ на одобрена снимка, ако са над 400бр. Технически излиза, че максималния брой възможен за подаване е бил 700бр и коефициент на одобряване над 75%.
    Отделно, има и слаби по брой продажби, но и такива на цени от по 5$

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации