Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Идеята ми е някъде, на фотофиести или фотоваканции да се съберем като поканим и такива фотографи, които ги интересува стоковата фотография. Примерно Пенчо Тихов - Хари от Габрово, Чалдъков от Варна.
Напишете и други, които познавате
друго си е на живо, а не по Скайпа
на колко години ще са участниците, щото има хора дето от 20 години се занимават (и художници и фотографи и музиканти с образование най-често) и не са се реализирали до край и почват да снобеят към по-младите.... почва едно отношение "не си ми на парите, не си ми на чекиите" и от сорта
иначе който си успял в професията винаги е много печен и отворен към новото, имал съм преподаватели с 60 години по-дърти от мен и се държат като равен с равен, не се стискат да споделят някой пиниз и даже гледат да научат нещо от учениците си.
такъв ни е манталитета на българите, индивидуалисти, алчни сме докато не постигнем всичко...
nname.org the devil himself
Чалдъков е в Adobe Photographers Directory. Там влизаш ако членуваш в някоя от асоциациите из които търси търсачката. Българска асоциация там няма. Той е член на American Society of Media Photographers.
А иначе Adobe Stock Photos е мета търсачка в няколко големи сток библиотеки.
Много добра идея. С удоволстви ще участвам.
Хари, имаш ли идване до търново
здравеите аз сам casleman
много бих желал да се срещнем но нека да бадем по конкретни къде и кога аз съм от пловдив и мога да се наема с организиране на среща в града под тепетата очаквам вашите предложения 

castleman, добре дошъл
ние вече правихме една сБирка във пловдив
може и да е време за нова такава 
като трябва да се помисли за град, място и дата
е то нищо не пречи пак да е в Пловдив
предния път за съжаление пропуснах, ама този път ще дойда, дори да не е в Пловдив
Показани от 1 до 15 от общо 15