Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorPetkov
    • CommentTime16.08.2007
     permalink

Идеята ми е някъде, на фотофиести или фотоваканции да се съберем като поканим и такива фотографи, които ги интересува стоковата фотография. Примерно Пенчо Тихов - Хари  от Габрово, Чалдъков от Варна.
    Напишете и други, които познавате

•  
      CommentAuthorlolaferari
    • CommentTime16.08.2007
     permalink
    Подкрепям идеята. Ние Българите най-добре се разбираме и решаваме проблемите си на маса Cool
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime17.08.2007
     permalink
    и аз съм за! Особено ще ми е приятно да се видя освен с вас и с Н.Чалдъков и П.Тихов Laughing друго си е на живо, а не по Скайпа
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime17.08.2007
     permalink
    За Чалдъков знам че има сайт, но за сток незнам дали някъде качва. Преди 5-6 години работех в едно фото в Варна и отвреме на време е идвал след гурбет по света и у нас. Но тогава таман навлизаха дигиталните.
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime17.08.2007 (редактирано)
     permalink

на колко години ще са участниците, щото има хора дето от 20 години се занимават (и художници и фотографи и музиканти с образование най-често) и не са се реализирали до край и почват да снобеят към по-младите.... почва едно отношение "не си ми на парите, не си ми на чекиите" и от сорта

иначе който си успял в професията винаги е много печен и отворен към новото, имал съм преподаватели с 60 години по-дърти от мен и се държат като равен с равен, не се стискат да споделят някой пиниз и даже гледат да научат нещо от учениците си.

такъв ни е манталитета на българите, индивидуалисти, алчни сме докато не постигнем всичко...

nname.org the devil himself
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime17.08.2007
     permalink
    Гери, Чалдъков качва в много агенции но най вече в Алами, а също така е единствения за сега българин в Adobe stock photos. Който може го може. Wink
    • CommentAuthorboris
    • CommentTime17.08.2007
     permalink

Чалдъков е в Adobe Photographers Directory. Там влизаш ако членуваш в някоя от асоциациите из които търси търсачката. Българска асоциация там няма. Той е член на American Society of Media Photographers.

А иначе Adobe Stock Photos е мета търсачка в няколко големи сток библиотеки.

•  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime18.08.2007
     permalink
    Мерси за разяснението.
    • CommentAuthortihov
    • CommentTime21.08.2007
     permalink

Много добра идея. С удоволстви ще участвам.

• CommentAuthorPetkov
    • CommentTime21.08.2007
     permalink

Хари, имаш ли идване до търново

• CommentAuthorcastleman
    • CommentTime26.09.2008
     permalink

здравеите аз сам casleman :) много  бих  желал да се срещнем но нека да бадем по конкретни къде и кога аз съм от пловдив и мога да се наема с организиране на среща в града под тепетата очаквам вашите предложения :):):)

• CommentAuthorBuLdo
    • CommentTime26.09.2008
     permalink
    И аз съм за! face-wink:
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime26.09.2008
     permalink

castleman, добре дошъл

ние вече правихме една сБирка във пловдив

може и да е време за нова такава ;)
    като трябва да се помисли за град, място и дата

слушай Админа | блога ми
  1.  permalink
    robi bobi - подкрепям!
    • CommentAuthorMinko
    • CommentTime29.09.2008
     permalink

е то нищо не пречи пак да е в ПловдивWink

предния път за съжаление пропуснах, ама този път ще дойда, дори да не е в ПловдивSmile

Реклама