Их, че не съм и предположила, че са директни линкове към самата регистрация.
Айде, рифърнахме те, честито
Здравейте! Следя форума от доста време, но чак сега се престраших да се регистрирам
От година може би се пробвам в сток фотографията (и илюстрациите) като пълен аматьор и без добра техника, но имам някакви скромни успехи. Фотографията ми е хоби, иначе съм журналист. От Враца съм
Чета ви много, много редовно и от тук съм получила много ценна информация, за която благодаря! Ще се радвам на всякакви критики (но не прекалено - да не загубя ентусиазъм
) и помощ!
Поздрави на всички!
Здравейте!
Поздрави от един новобранец (подранил с около месец и нещо...xO))!
Казвам се Миро, от София съм и пожелавам на всички здраве и несекващ и мощен ........ download!!! ;)
Да повдигна темата, ние доста бавно се организираме - та отдалеко ....
не съм се представила нещо
Милена - mim, с някои хора тук се познаваме отдавна, с някои даже сме успели да се позабвим сигурно
Графичен дизайнер по образование и професия. Повече ми се налага да купувам чужди снимки, отколкото успявам да продавам свои, за сега, надявам се да се обърнат нещата ;). От няколко години се каня да завърша и Фотография в НБУ. Едва преди 2 месеца някъде ми влезе бръмбарът в главата, че мога да се занимавам със Сток.
Здравейте,
казвам се Евгений и съм от Варна.
Запалих се по сток фотография от преди месец-два. Преди седмица успешно се регистрирах (одобриха) в Istock. Много неща научих
от този форум (по-точно колко имам да уча), за което ви благодаря.
Поздрави!
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos