За нови потребители
  • 57 Comments sorted by
  • Их, че не съм и предположила, че са директни линкове към самата регистрация.

Айде, рифърнахме те, честито :)

www.ilchoni.com
  • Реклама:
  • Здравейте! Следя форума от доста време, но чак сега се престраших да се регистрирам Embarassed От година може би се пробвам в сток фотографията (и илюстрациите) като пълен аматьор и без добра техника, но имам някакви скромни успехи. Фотографията ми е хоби, иначе съм журналист. От Враца съм Wink Чета ви много, много редовно и от тук съм получила много ценна информация, за която благодаря! Ще се радвам на всякакви критики (но не прекалено - да не загубя ентусиазъм Laughing) и помощ!

Поздрави на всички!

• Да се представя и аз.Казвам се Ивайло ,от Габрово съм.регистрация по стоковете имам отпреди 2години ,но качих 2-3 снимки и загубих интерес .  .Наскоро пак се зарибих,откривайки Shutterstock и  Istock(май само там има смисъл да се качва).Представям се с никове Ixus или Ivosar .Надявам се да този чудесен форум да е полезен и приятен за всички и аз също да имам принос за това.
  • добре дошли, всички нови съфорумци :)
  • и от мен добре дошли! :)
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Привет и от мене! Казвам се Марио, от София съм и от няколко месеца се занимавам с фотография - засега аматьорската, но имам желание с времето да постигна нещо повече :)

Ползвам SONY A200 - за моите нужди една доста добра машинка.
  • Здравейте!

Поздрави от един новобранец (подранил с около месец и нещо...xO))!

Казвам се Миро, от София съм и пожелавам на всички здраве и несекващ и мощен ........ download!!!  ;)

• Е хайде привет и от мен. Казвам се Дончо и съм.. "столично парче" :) ) Снимам от 2 години, но от месец-два с SLR. Не съм про, но се кефя.

Имам качени снимки засега само във Фотолия, имам и една продадена :) )))))

ПОздрави даунлоуди за всички от сърце :) )

Фотоапарата е инструмент, който учи хората да виждат без него.

http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?gallery_id=632200
  • Здравейте! Много се радвам, че открих форума с такива готини хора в него :)
    Аз съм Петър на 20 години, до скоро живущ в Бургас, родом от Казанлъшко, в момента в Карлово :D
    Военен съм, но колкото да се издържам. Занимавам се най-общо казано с ит, web администриране и онлайн търговия.

Като гледам не съм типичната фотографска личност - не мога да вникна в повечето изкуства, доста съм непохватен и нямам творчески нагласи. Обаче страшно обичам да снимам. Като започнах да чета тази книга: http://photo-forum.net/ebook (която ми е изключително полезна) и разни други подобни ресурси осъзнах колко голям аматьор съм всъщност.
    Като открих това нещо микросток страшно ми допадна схемата и начина на работа. За момента ще ми е по-скоро като хоби, но надявам се с времето да започна да правя качествен материал, от който да забогатея (в кръга на шегата разбира се).

Предстои ми тези дни да си купувам първия slr апарат и затова моля за съвет.

Поздрави!
  • Добре дошли на всички :)

Петре, задай въпроса си в нова дискусия и там за категория избери Фотография, там ще получиш повече отговори.
  • Имам някакъв проблем - "You do not have permission to access the requested resource." - това ми го изписва когато кликна на Активност, Профила ми или на името на друг юзер и изглежда нямам достъп до някои секции. Всъщност здравейте! Скоро не бях влизал във форума и днес като получих мейла за срещата се сетих да влезна.
    photos: DT | FT | BS | DP | CSP | 123 | MP | Veer | PD
    video: CC | P5 | VH | SS
  • добре дошъл отново :)
    сега би трябвало този проблем да е оправен, опитай пак
  • Сори, ама проблема продължава!
    photos: DT | FT | BS | DP | CSP | 123 | MP | Veer | PD
    video: CC | P5 | VH | SS
  • Здравейте, отдавна  имам регистрация тук близо година. В последно време станах активен и в този форум, щото художествено макро никой не купува §;-))) Имам две постижения като признания от фотоконкурси. Веднъж през 2008 в конкурс МАКРО свят, и през изминалата година в конкурса на "софийска вода" С ОБИЧ ЗА ВОДАТА, Две награди. Съжалявам че толкова късно открих Фотографията за мен. 38 години ще навърша това лято. От края на 2007 година снимам с ДРСЛ Д40Х и 60мм микро 2.8Ф имам и Китов 18-55 ВР. 
  • Здравейте,
    Занимавам се любителски със фотография от около 8 години. Напоследък имам повече свободно време и обмислям варианта да инвестирам повечко време и усилия. Микросток фотографията ми се струва много добра възможност. Надявам се, че по този начин, ще мога да си вдигна нивото. А ако успя да припечеля, дори и малко стотинки, ще ми подейства доста стимулиращо.
    Снимам типичните любителски теми и ситуации. Обичам предметната фотография. Втълпил съм си, че ми помага и подобрява уменията за композиция. Искам да инвестирам малко парички във ръчни светкавички и няколко базови глезотийки. Дано не е напразно и да имам поне частичен успех във първите си опити :-)
    Надявам се, че ще сме си полезни един - друг. А може и някой път да се съберем по на бира!

Поздрави.
  • добре дошли :)
    (май наистина стана време за сбирка)
  • време е, но да е пак в централна България - Търново
  • Реклама:
  • Да повдигна темата, ние доста бавно се организираме - та отдалеко ....

• Здравейте и от мен,казвам се Владимир от Пловдив.От 3-4 години се занимавам по малко с фотография от неделя на неделя само за удоволствие от много скоро реших да пробвам и сток фотографията,която също е забавна. И форумът ви е много полезен.Основния проблем при мен е почти нямам свободно време,но все пак съм качил някоя снимчица:) http://www.istockphoto.com/search/portfolio/7086681#a60618c пък може някой ден и данлоуд да имам:)
  • Добре са снимките ти , Владимире
  • Здравей градски и добре дошъл сред нас в редиците. ;) Снимките ти са интересни, продължавай в същия дух и не спирай. Постоянство и търпение му е цаката. А за свободното време винаги ще го намериш. ;)
  • здравейте и от мен, казвам се Кръстю от Пловдив.Снимам от няколко години, и сега пробвам в стоковата.
  • не съм се представила нещо ;)

Милена - mim, с някои хора тук се познаваме отдавна, с някои даже сме успели да се позабвим сигурно

Графичен дизайнер по образование и професия. Повече ми се налага да купувам чужди снимки, отколкото успявам да продавам свои, за сега, надявам се да се обърнат нещата ;). От няколко години се каня да завърша и Фотография в НБУ. Едва преди 2 месеца някъде ми влезе бръмбарът в главата, че мога да се занимавам със Сток.

FT | DT | Veer | IS
  • Здравейте , казвам се Калин и съм от Стара Загора . Снимах любителски четири-пет години . И от две по сериозно :) Запленен съм от макро и пейзажи ! От време на време снимам по сватби . От скоро се занимавам и със сток , доставя ми голямо удоволствие и имам някоя и друга продажба :)  Радвам се ,че съм сред вас !

• Здравейте,

казвам се Евгений  и съм от Варна.
    Запалих се по сток фотография от преди месец-два. Преди седмица успешно се регистрирах (одобриха) в Istock.  Много неща научих
    от този форум (по-точно колко имам да уча), за което ви благодаря.

Поздрави!

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации