Можете да сложите подпис или да посочите правилния пол на тази страница.

Можете да сложите снимка на профила си, която ще се вижда и до мненията ви.

За нови потребители

• мда, добре казано, отивам и аз да си добавя тези полета Cool

ето как става добавянето:

акаунт -> персонална информация -> и там най-долу има 2 полета: заглавие и запис. За да добавите град, в лявото поле пишете: град, а в дясното името му, нпр София. След това запазвате. Можете да добавите и друга информация, както Борис вече е посъветвал.

• Done:)

Signature

• Ами аз въведох име и град, после опитах да добавя инфо, но не откривам къде и как става това!

Embarassed 

Signature
    MY OWN WORLD
  • здравей Ваня, цъкай на линка Добави още полета, който се намира под съществуващите вече полета

• готина функция Cool

Signature
  • Намерих, попълних! Благодаря!Smile

Signature
    MY OWN WORLD
  • Здравейте, от известно време чета темите по форума и много ми харесва тъй като съм нов в сток фотографията :P И аз попълних [=

Signature
  • Добре дошли всички

и #ffffff; background-color: #ff8888">Честита Баба Марта Smile

• Честита да е [=

Signature
  • Здравейте и от мен! Извесно време четох за сток фотографията и много се запалих. Поздрави от Добрич :)

Signature
  • Добре дошъл [=  Поздрави от София ;)

Signature
  • Добре дошъл! Поздрави и от мен. Пожелавам ти вдъхновение и много продажби!

Signature
  • Здравейте..Запалих се по стока като цяло. Надявам се да си помагаме взаимно. Снимам от една година и цъкам в рекламата от малко повечко :) Поздрави

Signature
    http://www.coroflot.com/public/individual_details.asp?individual_id=110070
  • Здравейте,

казвам се Димитър и съм от Пазарджик. Запалисх се по стокова фотография от преди месец-два. Много неща научих от вашия сайт/форума, за което ви благодаря.

Signature
    линк към SS
  • добре дошли на всички нови членове :)

• Аз се позиционирах на 2 места и немога да едит-на грешното.

...а относно стока, точно когато щях да правя първите си стъпки влязоха в апартамента ми и откраднаха всичката ми налична техника + лаптоп и ПЦ, сега ще видим как ще процедирам занапред. Горе глава и това е...

Signature
  • уф ...

баси неприятната история :(

еми, както и сам каза: горе главата
    напиши серийни номера и опис на техниката (в друга тема), може някой да се натъкне на тях

и добре дошъл :)

• Добре дошъл Жорка :P

Signature
  • Добре заварили Buldo & b0b1

Signature
  • И аз успях да се регистрирам много лесно. Привет и успехи за всички :face-smile:

Signature

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Влез Регистрация

Продавай снимки, вектори и видео

IstockPhoto
ShutterStock
DreamsTime
Fotolia
123rf
BigStockPhoto