Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
stockxpert направо ги отписвам като ShutterStock,
не ми приеха нито една от 10 снимки, някои от тях приети в DT и iStock.
Като новак амтьор с аматьорски апарат и занимаващ се от 1 месец,
мога да посъветвам други аматьори като мен да се насочат направо към dreamstime и iStockphoto.
Там ми приемат около 30% процента от снимките, но поне има смисъл за разлика от
123 RF, където въобще не се целят и взимат всичко, но без резултат.
За Фотолия още незнам, но ако чакам над 1 месец за проверка и тях ще ги зачеркна.
Не зная дали е тук мястото да питам за това .... ако не е се извинявам на Админа.
Имам един въпрос за повтарящи се снимки.За това в кой сайт да се качва е вече ясно.
Въпроса....е
Преди малко забелязах ,че има повтарящи се снимки в Dreamstime и Lukyto ,това позволено ли е.И кой от тези 5 сайта позволява и кои забранява това, да се ползва повече от една агенция за снимка.
Photo Gallery Picsvet
имам въпрос за "Recruit a Friend for iStockphoto",
където на чист български пише:
We've invented the easiest way ever to make ten bucks. Recruit a friend to iStock with a 3 credit gift. When they open their new account, and make their first purchase, you'll get a $10.00 referral bonus.
OK, някак си принудих 3-4 човека де се регистрират но от зеленото няма и следа.
И сега се питам под покупка се разбира да купят снимка с бонус кредитие или да купят кредити от сайта?
Поне купиха, мой снимки!
така както пише - става дума за първа покупка на нещо от сайта, но е доста вероятно да се иска да купят нещо с платени кредити (а не с бонус кредитите)
и още нещо - не отписвай ШътерСтока или някой друг от по-голямите
може и да иска малко повечко работа (или нерви), но за немалка част от хората това е сайта номер едно, пробвай ги пак.
Ако искаш може да отвориш нова тема и там да сложиш тъмб и кроп на снимките и да ги коментираме.
слушай Админа | блога ми
Много неясно са го написали, явно с умисъл.
Благодаря за окуражителните думи, но явно двата сайта и имат по-високи изисквания
откъм качество и изпълнение и засега няма смисъл да се бутам с моя апарат.
Трудно е, но колкото повече одобрени снимки имаш, толкова по-малко усилия полагаш в снимане, ретуш, качване. Просто ставаш по-добър. Аз сам виждам какво е качеството на снимките, които съм качвал в началото и тези сега. А в стока съм съвсем отскоро. Успех!
mugen - лесно или бързо пари няма да изкараш от тези сайтове... поне в началото
относно: "Recruit a Friend for iStockphoto", най-вероятно не са им били включени Cookies, затова не е станало, също така не бива да си трият brawser history-to 2 седмици доколкото разбрах, за да бъде "проследен" refferal-а тоест ти.
от втория път става, но гледай да са хора, които ще си ползват акаунтите, все пак да не флуудваме
освен това, както сигурно си разбрал, там са най-охлюви в смисъл - бавни.
btw някой знае ли как се изтрива акунт в iStock?
А някой да знае как се трие и приета снимка в iStock?
мерси, никога нямаше да го забележа това.
написах причина и деактивирах една, но никъде не видях линк за замяна
, а уж гледах.
следващият път ще гледам повече
Replace the File
това е най-отдолу, точно под деактивирането