Отварям нова тема с точни детайли около срещата
Срещата е в Пловдив на 27. февруари
Ще се чакаме пред търговският център Нова в 12:30. (Самото студио е на 3. ет.)
Указания от asydesign:
"От София влизате по Васил Априлов, после на бензиностанцията на кръстовището свивате по бул. Дунав и само направо докато стигнете колелото, оттам наляво по Брезовско шосе (надясно се отива към Панаира и центъра на града). Към края на Брезовско вляво ще видите голям търговски център - НОВА, с голям паркинг отпред."
карта: http://bit.ly/a6JtMF
Ще се радваме на града на тепетата до късна вечер, приемаме и закъснели
Това е моят телефон ако имате нужда: 0898 670 770
Ето телефон и на домакинята asydesign
0896 84 09 34
Домакини този път са нашите съфорумци Ася и Борето - благодарим
Програма почти няма. Ясен е началният час. От там до края на деня ще си говорим на сток и други теми, ще хапнем, ще пийнем, ако времето позволи, може да направим и малка разходка. Част от деня ще мине и в студиото на домакините ни. Всичко ще уговорим на място и според желанията. Важното е да си прекараме добре и да си тръгнем с усмивка, нови приятели и понякоя хитринка как да печелим по-добре
Заповядайте
:beer:
в тази тема може да се уговаряме за споделяне на място в коли, рейсове и влакове
аз съм с кола, на отиване ще тръгвам вероятно към 10 от София
връщам се в неделя след обяд
Ако искате можем да си направим сборен пункт за тръгване от София?
За съжаление по независещи от мен причини ще пропусна.
Пожелавам ви приятно изкарване!
Ние сме двама, разполагаме с още две места, прибираме се наобратно към София вечерта. Ако някой иска да се присъедини, да сигнализира
За съжаление този път ще трябва да пропусна
Надявам се пролетната сбирка да е скоро;)
Най-после мога да потвърдя, защото до последно не беше сигурно, че ще успея.
Ще се радвам да се запозная на живо с всички присъстващи.
robi-bobi, понеже още не мога да планирам час на пристигане, ще си позволя да ти се обадя на посочения мобилен в някакъв момент, за да уточня местонахождението на групата.
Поздрави и до скоро
еее, несериозници такива
Явно всеки тръгва когато-тогава е среща някъде там 
Хайде народе, ще се видим утре на обяд, но аз ще съм за малко най-вероятно.
Там сме вече
Е, дайте малко снимков материал за несериозниците като мене 
Здравейте на всичкииии.
Много се радвам, че успяхме да се съберем такава голяма компания, а и все с готини хора. Изключително много се зарадвах и на домакините, Аси и Борето, за тяхното гостоприемство
За това, че са толкова позитивни и усмихнати хора, и с радост отговаряха на въпросите на питащите

Здравейте на всички снимки ше кача до няколко дни .
тук има снимки от събитието чакайте и още
http://toni89.comli.com/1_14_-1089-1088-1077-1097-1072-1085-1072-microstock.html
Абе всичко си беше много добре. Скоро толкова много хора не сме се събирали.... малко хапнахме, пийнахме .....а да верно и малко поснимахме
С Аси и Борето се запознах на тази среща, много весели хора. Много им благоаря за гостоприемството
благодаря на всички, които дойдоха, получи се една доста голяма и весела групичка
ще кача и аз 2-3 снимки довечера, а Голямата Снимка я чакаме (вече по традиция) от toskov
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos