Трета сБирка - 27.02, Пловдив
  • 47 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Отварям нова тема с точни детайли около срещата

Срещата е в Пловдив на 27. февруари

Ще се чакаме пред търговският център Нова в 12:30. (Самото студио е на 3. ет.)

Указания от asydesign:

"От София влизате по Васил Априлов, после на бензиностанцията на кръстовището свивате по бул. Дунав и само направо докато стигнете колелото, оттам наляво по Брезовско шосе (надясно се отива към Панаира и центъра на града). Към края на Брезовско вляво ще видите голям търговски център - НОВА, с голям паркинг отпред."

карта: http://bit.ly/a6JtMF

Ще се радваме на града на тепетата до късна вечер, приемаме и закъснели ;)

Това е моят телефон ако имате нужда: 0898 670 770

Ето телефон и на домакинята asydesign ;) 0896 84 09 34

Домакини този път са нашите съфорумци Ася и Борето - благодарим :)

Програма почти няма. Ясен е началният час. От там до края на деня ще си говорим на сток и други теми, ще хапнем, ще пийнем, ако времето позволи, може да направим и малка разходка. Част от деня ще мине и в студиото на домакините ни. Всичко ще уговорим на място и според желанията. Важното е да си прекараме добре и да си тръгнем с усмивка, нови приятели и понякоя хитринка как да печелим по-добре ;)

Заповядайте :)

:beer:

• в тази тема може да се уговаряме за споделяне на място в коли, рейсове и влакове ;)

аз съм с кола, на отиване ще тръгвам вероятно към 10 от София
    връщам се в неделя след обяд

• Ако искате можем да си направим сборен пункт за тръгване от София?

www.ilchoni.com
  • За съжаление по независещи от мен причини ще пропусна.

Пожелавам ви приятно изкарване!

• може Илски, нека да се преброим :)

• Ние сме двама, разполагаме с още две места, прибираме се наобратно към София вечерта. Ако някой иска да се присъедини, да сигнализира :)

www.ilchoni.com
  • За съжаление този път ще трябва да пропусна :( Надявам се пролетната сбирка да е скоро;)

• Най-после мога да потвърдя, защото до последно не беше сигурно, че ще успея.

Ще се радвам да се запозная на живо с всички присъстващи.

robi-bobi, понеже още не мога да планирам час на пристигане, ще си позволя да ти се обадя на посочения мобилен в някакъв момент, за да уточня местонахождението на групата.

Поздрави и до скоро

• еее, несериозници такива :) Явно всеки тръгва когато-тогава е среща някъде там Laughing

www.ilchoni.com
  • Хайде народе, ще се видим утре на обяд, но аз ще съм за малко най-вероятно.Cool

• И аз ще дойда за малко image

• Там сме вече :)

• Е, дайте малко снимков материал за несериозниците като мене Laughing

• Тук ударихме на камък, никой не си носеше фотоапарата ;-)

• Реклама:
  • Здравейте на всичкииии.

Много се радвам, че успяхме да се съберем такава голяма компания, а и все с готини хора. Изключително много се зарадвах и на домакините, Аси и Борето, за тяхното гостоприемство :) За това, че са толкова позитивни и усмихнати хора, и с радост отговаряха на въпросите на питащите :)

Tongue outTongue outTongue outTongue outTongue outTongue outTongue outTongue outTongue out

www.ilchoni.com
  • Здравейте на всички снимки ше кача до няколко дни .Smile

• тук има снимки от събитието чакайте и още

http://toni89.comli.com/1_14_-1089-1088-1077-1097-1072-1085-1072-microstock.html

• Абе всичко си беше много добре. Скоро толкова много хора не сме се събирали.... малко хапнахме, пийнахме .....а да верно и малко поснимахме :) С Аси и Борето се запознах на тази среща, много весели хора. Много им благоаря за гостоприемството :)

• djeckov, пък теб още повече се радвам, че те видях, 5 години си е много време да не видиш бившия си колега Money mouth

www.ilchoni.com
  • благодаря на всички, които дойдоха, получи се една доста голяма и весела групичка ;)

ще кача и аз 2-3 снимки довечера,  а Голямата Снимка я чакаме (вече по традиция) от toskov ;)

• качвам даже 2, че на едната ме няма а там е Наско (Tenax) Smile

• Роби, по традиция някой да надпише снимките Smile

• хаха тази втората е много готска :)

www.ilchoni.com
  • ето ги снимките тук, за по-удобно - тагването по-късно :)

image

image

• бреиии, много стокър много нещо... Laughing

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Мн добра сбирка се получи, най-добрата до днешна дата [= Видя се, че фотографините са готини хорица, било то и стокъри ^_^

• ilchoni - надявам се друг път отново да се радваме на такива поводи, че по-често да се виждаме :)

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации