Шатърсток плащане
  • 25 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Сори за лаишкия въпрос, но как нареждате парите от продажби в SS по кредитните карти, защото във FAQ нa SS пише, че веднъж заявена минимална сума, не е нужно да се нарежда и ще бъде преведена на 15-то число следващия месец, но това не се случи?

• преместих въпроса ти в нова тема, тъй като нямаше общо с другата в която го беше пуснал

Шатъра доколкото знам не превеждат до кредитни карти.

Относно въпроса ти - парите ги превеждат след 15-то число, и пращат писмо. Провери дали предишния месец си събрал минималната сума.

• Благодаря Боби. Шатъра на няколко пъти до сега са ми превеждали пари по дебитна карта (Виза електрон), но беше доста отдавна. Предния месец имах 80$, а писмо имах, регулярно, да попълня данъчната форма.

• По подразбиране минимума е $100 и ако не е променен на $75 може да стане объркване.

• ШШ напоследък превеждат парите около 8-мо до 10-то число, след месеца на натрупване на сумата

• Petkov, Благодаря, на 8-мо число имах над заявената сума, ще чакам следващия 8-ми.

• mitakag - в ШШ засичат сумите на последно число от месеца. Това означава, че ако на 31 януари си имал 74.90 долара, автоматично те отчитат, че нямаш сума за превеждане - чакаш края на февруари. Сега на 28 февруари вероятно ще натрупаш по-голяма сума и ще ти пуснат нея. На първо число - първи март, ще ти пратят по пощата известие, че системата им автоматично е отчела достигнатия от теб минимум или нагоре и парите по-късно - до 15, както е казал robi-bobi, ще ти ги преведат - чакай ги към 8-10, точно както каза и Petkov.

Дано не те обърках с неясни обяснения :) ))

• anetkata, благодаря ти, ама странното е че съм заявил мин. сума $75 и към края на януари имах $80, а сега е края на февруари, та се очудих.

• хм, може би трябва да им пишеш, особено ако сега отноно има проблем...

• Мисля да изчакам още един 8ми-10ти и ще им пиша.

• mitakag трабва  изпратят инфо за наличността като mail със subject "shutterstock payment" - това е на 1-во число. Там са приспаднати данъци - ти попълни ли формата за 5% (иначе е 30%) и това може да ти свали сумата - самото приспадане на 30% вместо 5%

• Petkov, изпратиха ми, че ще си получа заработеното до 15ти.

• mitakag , току що се получи мейла от СС за февруарското плащане, преведени са по пейпал сметката

• Да, този път и аз го получих, за разлика от миналия месец.

• Реклама:
  • :beer: 

Сега веднага ги уйдрафай към картата си (струва ти 2.5$) или си ги харчи (без такси за плащането)

• Да ви питам сега Fotolia, там работят с кредити и минимума е 50. Направих преди повече от седмица "Credit Conversion", за да си взема парите, но още ги няма в PayPal. Вие имате ли някакви проблеми с Fotoliata или аз нещо не съм направил както трябва?

Цитат от FAQ
    "How do I convert my credits into money?

Credit conversion allows you to send your Fotolia revenue directly to your bank account via one of our two payment solutions: Paypal or Moneybookers.

Before requesting a payment, please make sure you have created a Paypal or Moneybookers account.

To convert credits into cash go to the “My Credits" page of your Fotolia account and click on the Convert credits into cash button. (You may only cash out whole credits not partial credits). Make sure you enter the correct email address you used for your Paypal or Moneybooker account and submit your request.

Your credits will be sent to your Paypal or Moneybookers account and then if you choose on to your bank account. "
  • фотолиа последните месеца доста протакат плащанията по 2-3 седмици
  • Стана ми интересно, щото парите са подвадени от кредита, а ги няма в paypal.
  • V fotolia na: My credits/My conversions...tam mojesh da vijdash statuta na dvijenie na poiskanite pari.
  • sunnyfrog, благодаря, притесних се, че вече 10 дни пише -Pending :-(
  • :) ще платят...може би днес или утре. При мен е толкова за около 10-12 дни.
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • A има ли възможност и как да се изтриват снимки от акаунта, че нещо не можах да видя такава?
  • EВРИКА- намерих н-н!!!
  • Fotolia пишат, че изпращат парите, 3 седмици след заявяването им.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации