По предложение на dino, тема за следващото ни състезание е: "Вода"
Дата до която (включително) трябва да качите файловете си: 28.02.2010 23:59
Срок за гласуване (включително): 15.03.2010 23:59
Да не забравяме правилата.
Можете да качите файловете си на друг сервер и тук да ги вмъкнете в мнение, или направо да ги качите на Микросток Бг с бутона за качване (намира се под полето за мнение).
Всякакви въпроси задавайте тук. Коментари по файловете са забранени до започването на гласуването.
Награда за първо място: тениска на Микросток БГ.
Имате около три седмици, пожелавам ви приятно снимане

кой ще ти чака три седмици...
vasoart - сериозна заявка още в първите минути;)
Супер е! Само да не и падне банския така без презрамки 
В снежния ден един топъл кадър от нас.
няма, спокойно!
И аз да се включа този път

Браво! Още от началото активно присъствие в темата! 

Да напомним, че освен за миене, водата е и за пиене. Една студена минерална вода с лимон от нас ...

честито ни първо не-снимково участие във състезанията
Роби и двете не са снимкови
хах
ами аз точно това се чудих
супер
първата ме кефи много, но втората много и личи че не е снимка. 
^ в което няма нищо лошо
Оригинала е по реалистичен Васо и на бял фон, е може да съм се увлякъл малко в шопа, но така ми харесва повече втория файл
радвам се!
И последно

лалоферари, върху тъмно синьо по-добре ще изглежда. Ти си сложил и една лека преливка, която при син вариант се вижда добре....направих си проба преоцветих го...и изглежда много добре. То май имаше някаква техническа причина да е на черен фон, свързана с бъдещо приложение, ама аз щом не се сещам каква беше......абе водата в син цвят ще се продава много по добре отколкото в друг.
За кое от трите говориш???
Ако е за последното черното е готов алфа канал
Ваньо и аз мисля че щеше да е по добре върху син фон. Черното в съчетание с вода нещо...не ми бие на добре
Може би ако имаше някакъв цветен обект заедно с водата, щеше да е оправдано ама важно е на теб да ти харесва. Освен това можеше да добавиш едно синьо сияние зад водата което евентуално и да се отразява в капките... но важно е че правиш добри 3Д-та!
ето и последната от мен

Аха да за черната говоря.
Като сейвна картинката и я отворя няма никакъв алфа канал.
Като я дръпна директно от сайта в шопа....има алфа канал в който няма никаква информация.
нещо от сорта за синия вариант
нагледно е така Гери! Това имах предвид.
И от мен една

Хайде и още една

И последно от мен и серията 
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!