Трета сБирка - предложения
  • 84 Comments sorted by
  • това с моделите е добра идея , но за да се реализира ...  иска подготовка, и организиране
    иначе от малкото време за което  ще бъде сбирката (да се видим, пием по кафе и обсъдим това онова)
    останалото ще е  безразборно щракане    с много  подобни кадри   ... :) така ми се струва

Последноизбрахме  ли  къде ще се срещнем  ? В студиото на asydesign или при alexstand ?
    Където и да се реши , то все ще дойде реда и на  другия следващия път,
    сбирките няма да са последните предполагам...  :)

• Реклама:
  • този път викам да минем без модели и организирани снимания
    това ще остане за следващата сбирка
    ще го направим като хората
    трябват си по-опитни модели, както и повече организация

за място - не знам кое студио е на по-удобно  място

но асидизайн предложи първа и викам да посетим тях :)

• ще кажете ли как ваше е програмата на збирката

• Заповядайте!

Намираме се на Брезовско шосе, ТЦ НОВА, ет.3

От София влизате по Васил Априлов, после на бензиностанцията на кръстовището свивате по бул. Дунав и само направо докато стигнете колелото, оттам наляво по Брезовско шосе (надясно се отива към Панаира и центъра на града). Към края на Брезовско вляво ще видите голям търговски център - НОВА, с голям паркинг отпред.

карта:

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%D0%9D%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%8A%D1%82&daddr=42.16932,24.752626&hl=bg&geocode=FQWGgwIdRBd5AQ%3B&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=14&sll=42.170783,24.732971&sspn=0.031298,0.052185&ie=UTF8&z=14

Надявам се, че обясних пътя ясно.

Ако има проблем - тел. 0896 84 09 34

• предлагам програмата да е следната, приемам предложения:

срещата е да се видим и да си поговорим и очи в очи ;)
    в 12:30 среща пред търговски център НОВА (виж поста на asydesign)

събира се групата, отиваме в някоя близка кръчма

след което сме към студиото - да споделим опит и може да щракнем някоя съфорумка ;)

вечерта може да минем през някое кафене/барче/сладкарница (подобно на миналия път)

• относно пътуването:

аз съм от сф, с кола

засега с мен има още един човек, така че мога да взема още двама, евентуално трима
    мисля да остана събота вечерта в Пловдив и да се прибера в неделя

• картата обаче нещо не иска да се отвори, Роби, помагай

• да, има го този проблем във форума :(

трябва ръчно да копирате линка по-горе

оставям и моя телефон: 0898 670 770

• Записах си двата телефона. Дано да няма форсмажорни обстоятелства другата седмица:)

• Хайде - там сме  :)

• И аз записах телефони, дано да не ми мине черна котка пътя, ще се видим най-накрая. Тамън ще давате съвети, че възнамерявам и аз да се оборудвам с домашно студийно и съм напълно дезориентирана Smile

• А, и забравих да кажа от СФ съм с кола, има м/у 2 и 3 свободни места. Все още не знам дали ще се остава  до неделя, но по-натам ще пиша!

• и Омегата май беше с кола, така че софианци нямат оправдание да не дойдат ;)

• и аз ще дойда живея блиско до мястото на срещата ето и моя телифон 0896 657402

• Да, Роби, и аз съм с кола, но една черна котка се опитва да ми мине път, затова си трая засега. Сиг в началото на другата седмица ще знам дали съм на линия.

• Здравейте и от мен! Още малко и 27-ми си дойде :) И аз ще пътувам от София, но за жалост колата ще е пълна и няма да мога да съдействам с транспорт. Часът - 12:30 и мястото - пред търговски център НОВА, остават ли в сила?

• Привет и от мен. Ако някой от София може да побере двуметров багаж до Пловдив да ми пише за да се разберем за 27-ми. Освен като багаж мога и да шофирам навръщане.

• Реклама:
  • Така така така, направо не е истина народе. Изглежда се заформя бая компанияCool Ася, ще имате ли къде да ни сберете толкоз дечурлига?Laughing

Ако някой има нужда от предложение за хотел аз мога да му помогна. Смятам също да резервирам там двойна стая.Cool Телефонът ми е 0878668518.

• Споко, за всички има място :)

• Пламка, аз също мисля да пътувам натам, така че обади се да се разберем.

Обмислям варианта за оставане с нощувка, че има какво да се разгледа в Пловдив, а и от отдвна не съм ходила Cool

www.ilchoni.com
  • /моето единствено притеснение е, че от ФФ се заформя групичка да посетим дома за сираци в Панагюрище и незнам дали ще успя да дойда при вас до 12:30 ...../

www.ilchoni.com
  • не знаех за другата група...
    ние ще се събираме някъде на бира, така че закъснелите пак да заповядат ;)

• А някой от София ще пътува ли само за събота или всички ще сте с приспиване? По принцип не ми е проблем да остана и в неделя, но предпочитам да се прибера в събота.

• И aз май ще се прибирам в събота, че изникна една работа за неделя ...

Тази дискусия е заключена.
← All Discussions

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации