Можете да сложите подпис или да посочите правилния пол на тази страница.
Можете да сложите снимка на профила си, която ще се вижда и до мненията ви.
Последната (по-масова) сбирка беше преди около година, мисля че е време за нова такава ;)
Една седмица приемам всякакви мнения.
на кой му се идва, кой с колко човека ще дойде, къде ви се ходи итн :)
София, Пловдив, морето, някоя планина?
дата - предлагам някой събота/уикенд , нпр 27.02
Вие сте
:beer:
П.П.
първата сбирка се състоя в Пловдив, някъде по тепетата ;)
научихме всичките кръчми в радиус 5км :D (не си е работа в жегата да си в Пловдив) 
(снимка sunnyfrog)
втората в София, в студиото на Дино (е, минахме и през едно близко кръчме и кафене ;) )
(ха познайте чия е снимката ;) посказка: кой не държи апарат ;) )

(снимка: toskov)
аз, както и предния път съм много навит да дойда, но...завися от транспорта. Ако колега от Ямбол се навие идвам без значение къде. (лолаферари....да не се услушва
Предложението ми е този път да е по на югоизток...
Този път ще се постарая и аз да дойда.
И аз съм за, датата ме устройва, а за мястото ще помисля малко:)
Датата и мен ме устройва но зависи къде ще бъде???
Ако е до 100 - 200км може би ще дойда.
На пример: Трявна, Габрово, В. Търново, Ст. Загора някъде в центъра на България така, че на всички горе - доло да им е на еднакво разстояние.
Не че не може да се дойде, ама от Варна например стават над 450км и един ден отива в път само.
Между другото на посочената дата е и Кукерландия -->> http://www.kukerlandia.com/index.php?Category=49.
Време беше да се пусне тази тема, от колко време го подканваме Роби, че и Боби [=
Датата и мен ме устройва, а за място съм мн навит за нещо по-планинско... Рило-Родопски масив а у :P
да, наистина на 27 е Кукерландия...има доста неща като събития този ден.
админа чете и си води бележки
само че .. много скромно участие в темата нещо ;)
Ами като гледам по снимките то "гадните майни" са най-много - ми да го спретнем пак в Пловдив (сега не е много топло).
А датата е ОК
Аз съм ОК за Пловдив, и без това в това време едва ли ще стигнем по-далеч от масата (било то предметна или софра). Може през пролетта да замислим някакъв локейшън и програма - да пощракаме на някаква тема. Фантазирам си.
Аз също съм за Пловдив - да ги видим тези гадни майни, смао да не стане кой ме би да ходя в Пловдив :-)
На 27-ми е Кукерландия, аз ще бъда там...
Ако датата е друга и сбирката е някъде из околностите на Сливен-Ямбол, сигурно ще дойда ;-)
За по-далечни места - не знам как ще съм с времето, уж няма много работа, пък бележника ми е пълен със задачи... :(
Мисля в края на февруари или началото на март да отида на Боровец или Пампорово, ама все още нямам дата, та не знам изобщо накъде ще ме отвее вятъра...
То е хубаво да се направи сбирка на място, където може да се отщрака нещо, но сезона е крайно неподходящ за всичко, различно от ски-писти и заснежени планини.
Аз със датите нямам проблем, но не мога да пътувам, така че бих дошъл само ако сбирката е в София :(
Ще следя темата де....
Здравейте,
Аз като по-новичка и не чак толкова горещо запалена съм навита за такава сбирка- ще ми бъде интересно и предполагам полезно да дойда, но наистина трябва да се знае точно къде ще се състои.
Очаквам скоро конкретна информация за дата и място - ще се постарая да присъствам 
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони: