Можете да сложите подпис или да посочите правилния пол на тази страница.

Можете да сложите снимка на профила си, която ще се вижда и до мненията ви.

в колко и кои сайтове качвате :)
  • Здравейте!

За много години!  Много здраве, щастие и сбъднати желания през новата 2010 :)

Имам питане относно броя на сайтовете, в който качвате и от които сте доволни.

Засега качвам в istock. Идеята ми е да провам и в други :)

Благодаря предварително

В.

Signature
    http://www.coroflot.com/public/individual_details.asp?individual_id=110070
  • Аз качвам в по-известните - #999999;">Istockphoto, Shutterstock, #999999;">Dreamstime, #999999;">Fotolia

Signature
    www.bosakov.com
  • Аз качвам в тези изброени ляво горе в сайта:
    IstockPhoto
    ShutterStock
    StockXpert
    DreamsTime
    Fotolia
    123rf

Ивелине, ти сериозно ли :)

нямам против реферал линковете, но във всичките ли качваш активно?

• На Роби списъка е точен :)
    но на мястото на 123рф аз  бих  поставил бигсток фото  ;)
    а това пък е вече тема за класация кой по-по-най..
    а такива теми имаше  тук в форума преди време...
    потърси ги и ще  намериш доста инфо 'за' и 'против'..

Друг е въпроса дали да започваш да го правиш /качването по други сайтове/ ..ако имаш намерението един ден да станеш ексклузивен към Айсток...
    Сам трябва да решиш...защото предполагам знаеш че обвързването с ексклузивност те задължава да не  ъплоудваш  другаде ...

но май се отплеснах от въпроса ти ,
    сори  но темата е по-обширна..

Успех

Signature
    www.bosakov.com
  • В последно време нямам много време да снимам,но наистина качвам на всички тези сайтове и на още няколко.Smile

Signature
  • Не Мик понеже съм ще годе начинаещ се радвам на всякаква информация :) Тъпча боклуците си в дреамстем сега :Р..като сайт май  по- ме радва от ис  :))

Мерси за полезното инфо на всички.

Signature
    http://www.coroflot.com/public/individual_details.asp?individual_id=110070
  • @ivelin
    явно си търпелив - браво
    мен и тези 5-6 ме "дразнят" :)

иначе, да - човек ако се занимава сериозно и има голямо портфолио - има смисъл да експериментира и с по-малки и неизвестни агенции
    ако портфолиото е малко, мисля че няма особен смисъл

за хора които качват в доста агенции, полезни са програмките, които сами качват файловете наведнъж
    (или пък си настроете ФТП програмите да качват наред)

• Ако имате под 1000-2000 снимки, не си заслужава да се занимавате с повече от 5 сайта.

С последните промени, даже препоръчвам на всеки ексклузивност в istockphoto.com

Signature
  • Ето още един сайт,който мисля да опитам след като прочетох добри отзиви за продажби.Продават вектори и снимки и са повече от година на пазара...

Graphic Leftovers

Тези пък плащат по 20 цента за всяка от първите 500 одобрени снимки.Има вече хора по форумите,които са си получили 100-те долара,а имат и продажби.

Deposit Photos

Signature
  • Някой качва ли в http://www.deviantart.com/ и какво му е мнението за сайта?

Signature
  • ecobo,какъв ти е проблема???

Signature
  • Първа продажба в GraphicLeftovers.Като за първа седмица съм доволен.Плащат 52% на контрибутора.

Signature
  • Very good! Laughing

Signature
    Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com
  • Трета седмица - три продажби със стотина снимки в GraphicLeftovers,започвам да си мисля че не е случайност.

Signature
  • само да не продължи по същия начин по продажба на седмица. Има доста по стари сайтове в който правя всеки ден по една- две продажби и сумата е смешна. Трябват ми месеци за да достигна лимита след който да си зема печалбата. Според мен няма кой знае какво значение колко голямо е портфолиото, а по скоро качеството му. Аз до този момент качвах на 5-6 сайта и замо 2-3 си заслужават. Стокексперт беше между тях, но уви си замина, и аз не вярвам много в светлото бъдеще на новия, който ще е на базата на субскрипшани  доколкото разбрах, ако не се правят поне по 50 продабжи на  ден на този принцип не си заслужава изобщо.

Signature
  • Конкретно в този сайт моя дял от всяка продажба е $2,60,не е кой знае какво но засега се радвам и на малко Smile

Signature
  • Аз незнаех какъв е процента, но видях че  по 5 и 3 кредита ги оценяват.А в ИС, същтите неща са с двойни и тройни кредити и се продават.
    Не е лош процента но повечко продажби е по-добре. Но като наберат скорост, ако наберат, невярвам да запазят толкова висок процент. Според мен е стратегия това за да си напълнят сайта.Иначе е ужасно много загуба за тях, един вид без никаква печалба.

Signature
  • Не съм разглеждал много векторите,но видях че има и по $10,а пише че цените са от $1 до $20.

Signature

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Влез Регистрация

Продавай снимки, вектори и видео

IstockPhoto
ShutterStock
DreamsTime
Fotolia
123rf
BigStockPhoto