Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Показани от 1 до 15 от общо 15
My Stock Photos
Абе за най-търсените ясно, то ти си ги посочил, ама сега поразгледах пак снимки в ИС, и честно казано има такива боклуци че незнам кой ги е одобрявал
То не са ръждясали кофи,цветя снимани по обедно слънце и какви ли не безумия,без грам композиция и кофти осветление.
Аз такива неща изобщо не се хабя да щракам или ако имам то ги трия веднага да не ми се задръства компа, а някой даже си е играл да ги обработва и да им чака одобрение.Явно много хора разчитат на количеството а не на качество и концепция, но просто се чудя и на тези които са ги одобрявали???
Пълно значи с разни снимки със по 4-500 разглеждания и без нито един даунлоуд
Явно с тия цифрови апарати, сума народ първо снима а после мисли???
....ама то не е луд тоя дето снима, а тоя дето одобрява де!?!
Поздрави
www.mikkro.com
ферарито, много реферали, много нещо тези дни
давай по-така
нямам против, темите ти със списъка на стокове и тази ще са полезни на доста хора. Но, поне направи някакво описание на онези стокове, дай мнение, защо го препоръчваш. Да не говорим че човек с повече от 10 сайта трудно ще може да се справи.
иначе, наистина, снимките които си подбрал не са от баш-най-вървежните - вижда се и когато се погледне даунлоад каунтера им
@ СЛР: луд е този който купува, не който одобрява. И все пак, това че на теб не ти трябва ръждясала кофа, не означава че на някой не му трябва точно такава текстура за 3д.
Въпреки че е клише и добре известно, хората неизменно присъстват на най-продаваните сток фотографии
Хайде всеки да постне линк към сток сайтове където показват кои са им най-продаваните файлове (където има).
В istockphoto това е: http://www.istockphoto.com/most_popular.php
"честно казано има такива боклуци че незнам кой ги е одобрявал"
"Пълно значи с разни снимки със по 4-500 разглеждания и без нито един даунлоуд"
SLR, Тези вероятно са изостанали от зората на online stock индустрията когато екзотика бяха самите цифрови фотоапарати : )
това далеч не оправдава присъствието им, но го обяснява донякъде, поне на мен : ) няма ли дата острани на файла?
"импресионизъм на обикновеното във цифров вид" разтрисаше интернет по онуй време : ]]]
Борис, що се отнася до most popular, тези в istock не ми се струват най-точните, защото като ги гледам повечето са от iotw или по друг
начин побутнати напред картинки. Ето я същата класация в Shutterstock, според мен, значително по-обективна заради модела
на функциониране на самата агенция:
http://submit.shutterstock.com/top50.mhtml
поздрави на всички : )
edit: link fixed
robi-bobi написа:
ферарито, много реферали, много нещо тези дни
давай по-така
Нямам нищо напротив, но поне да беше написал някаде условия или правилата на форума.
Примерно:
1. На ден 1 пост.
2. За некоректно отношение и нецензурни думи и обиди бан за 1ден.
и т.н.
няма ограничения за постове на ден, нито дори за постове с реферали на ден
Важното е да не се прекалява с последните, затова е моя пост.
слушай Админа
ако имаш това предвид
най-добре условието да бъде: не пишете, ако няма какво да кажете... за последните дни доста плява...
lolaferari: виждам реферал ИД-та и следователно има някакви $ и за теб
Както и да е - смятам че по този въпрос се разбрахме, няма смисъл да го обсъждаме още
rosen_dukov: прав си. За да подобря малко положението, ще гледам да подготвя някаква статийка тези дни
Но, колкото повече хора пишат умни неща, плявата ще се вижда по-малко
nname.org the devil himself
Показани от 1 до 15 от общо 15