Moneybookers номер на сметка
  • 5 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Здравейте,

имам един въпрос за номер на спестовна книжка,
    трябва да изпратя една сума на moneybookers акаунт, но от там искат да верифицират (потвърдят) банков акаунт (сметка) като изпратят малка сума на моята сметка заедно със уникален номер,
    за целта трябва да напиша в моят moneybookers акаунт iban номер на сметка като полетата са във тази форма:

IBAN BG и място за 22 символа

но във спестовната ми книжка номерът е написан по този начин:

сметка № ххххх . ххххххххх
    и на нов ред хх | ххххххх - общо 23 х числа

затова съм малко объркан кое точно да напиша в moneybookers акаунтът ми за да не направя някаква грешка, номерът в спестовнaта ми книжка (от тези зелените) би трябвало да е iban номер, но дали да напиша
    всички числа (въпреки че във полетата на формата в moneybookers няма място за 23 а за 22 символа) или да напиша само определени числа?
    Ще съм ви много благодарен за всякакви напътствия.

Благодаря ви предварително.

• Нещо бъркаш.В moneybookers има място за 20 символа след BG. В първото и последното квадратче са по 2 цифри. И питай в банката за точния ти IBAN ,явно не ти  е изписан добре.

• Aми то зелените книжки отдавна не ги издават доколкото знам. Просто си имаш сметка и номер. Старите номера на сметките се преобразуват в IBAN. В интернет има дори такива програмки, който  правят точно това .
    Ето ти една на обб :
    https://ebb.ubb.bg/iban/IBANcalc.asp?lan=0

• moneybookers имат големичък офис тука в софия, ако нещо те прецакат можеш да отидеш да ги набиеш :)

nname.org the devil himself
  • кажете ми моля къде се намира офиса тук В София?

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации