IS илюстрации и предупреждението за Z3ra7uL3x
  • 11 Comments sorted by
  • Реклама:
  • а някой знае ли в Istock на коя секция се "кандидатства" ако мога така да се изразя... за качване на илюстраций. Шест месеца си блъскам главата понеже ништо не ми удобряват..... мисля ,че не е проблема в фаиловете а това че до сега ги качвах в Image. Според мен един абстрактен фон(растер) трябва да бъде качен в Illustration [Vector] но там е само за вектори а в Image е само за фотоси  тъй като като отговор получих това:

For more information on Composition and Impact, please see:
    http://www.istockphoto.com/article_view.php?ID=13

• Плюс това трябва сега да чакам 180 дни за да кача нови 3 самплета

• Z3ra7uL3x, човече, всичко ОК ли е при тебе, имам чувството, че си перманентно друсан...

• Нали знаеш ,че в миналото генийте са ги смятали за смахнати и луди... и какво разбираш под пермаментно друсан защото незнам какво означава това ТИ май си се друсал като гледам какви понятия използваш !

• Аххх.. какво открих ...Е явно съм бил прав за ЕКОБО и земи помогни с нешто вместо да се заяждаш !

• Екобо имаше впредвид, че  конкретно в този случай, мястото на въпроса ти не е за тук. Както виждаш темата изобщо не касае ИС или качване на каквото и да било. Като имаш да питаш нещо за което няма отворена  тема, отваряш тема и питаш там. Роби се опитва да поддържа някакъв ред за да е лесно да се намира отговор на даден въпрос. Така както в една тема се говори за коренно различни неща няма да стане.
    А темата за растерни илюстраций вече е бистрена и то съвсем наскоро.

• Имам предвид да не пишем ей така, заради писането само... Не се заяждам, но ми се струва леко обидно да се задават въпроси като този:

"някой знае ли в Istock на коя секция се "кандидатства" ако мога така да се изразя... за качване на илюстраций. Шест месеца си блъскам главата понеже ништо не ми удобряват..... мисля ,че не е проблема в фаиловете а това че до сега ги качвах в Image."

Това е форум за интелигентни хора, които обичат да четат полезни и смислени неща, а не да си губят времето да отговарят на риторични въпроси.

Също така, не е лошо да си сложиш една Мозила с плъгин-коректор на български, че аз за такъв правопис слагам двойка на момента...

• Не ми трябва твоята интелигентност ! И се отказвам да питам за каквото и да било ВАС ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ! Затова България е на такова ниво ,защото никои не е помогнал на другия ,а в крайна сметка всички сме хора с редица недостатъци !

• Човече, нямаш идея на колко хора съм помогнал и на колко продължавам да помагам. Но само помагам, пари не раздавам ;-)

Не е добре да очакваш всичко да ти се пуска готово смляно в гърлото. Помощта предполага някакви усилия и от страната, получаваща помощта. Никога не бих помогнал на здрав прав и корав просяк, само защото го мързи да бачка...

В повечето ти въпроси се съдържат отговорите. Не си направил елементарното усилие да прочетеш условията в IStock и занимаваш цял един форум в очакване някой друг да прочете и да ти даде готово решение на "проблема" ти.

За правописа и иронията относно  "интелигентността" - явно това е болест на съвременната младеж и образователната система. Приемам, че не си виновен ти, а учителите ти :-)

• мненията в тази тема са взети от една друга, която няма нищо общо с обсъжданото тук

принципно съм против използването на каквито и да било даже леко по-тежки думи, и този който ги използва пръв получава жълт картон

Екобо, обаче е съвсем прав тук

Z3ra7uL3x:

- не се пише ей така наред, ами нека да се опитаме да поддържаме някакъв ред. В една тема да се пише за нея. В друга, за нещата свързани с другата

- ползвай търсачката на форума: http://www.microstock-bg.com/forum/search/

- правилата на форума не изискват точен правопис и граматика, но е елемент на уважение към тези от които искаш помощ да ги улесниш в четенето на твоите мнения, като се опиташ да пишеш правилно

- сложили сме полезни линкове: на български и английски - прочети и там, хората са написали повечето неща които вълнуват начинаещите

- не мисли че все някой се опитва да те прецака. нещата са устроени по един начин, можем да ги приемем или да се опитаме да ги променим, но не и просто да се оплакваме

това не е първия път да се държиш така, следователно считай това като предупреждение пред бан

пиши с респект към другите съфорумци, и опитай да спазваш елементарна форумна етика

• над това мнение беше мнение на Z3ra7uL3x, което е изтрито

@Z3ra7uL3x
    мислих да не трия мнението, а да остане публично за всички твои бъдещи и настоящи офлайн и онлайн контакти

но

трия мнението и блокирам акаунта

такъв език не е позволен на този сайт!
Тази дискусия е заключена.
← All Discussions

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации