Та някой от вас дали вече си е извадил и ако да, моля да споделите опит и мнение.
За какво точно става дума...за първи път чувам за подобно нещо?
Ами доколкото разбирам, картата е международна с годишна такса от 10 E. Мен лично ме влече удобството, че не се налатга да се прехвърлят средства от Moneybookers към тукашни банкови сметки, а паричките директно постъпват и в картата. Поне това успях да разбера от изчетеното, но все пак пак ми се искаше някой с опит да сподели. Аз вчера си пуснах заявление + сканирана лична карта, но освен нея изискват банково извлечение или платена сметка на адресната регистрация + имената с дата до преди 3 месеца. /това не знам точно как да го направя, тъй като адреса на жилището в което живея не се води на мое име, пък и така или иначе платените сметки не са на английски/ За това ми се иска някой ако е вадил до сега, да даде акъл малко 
За сметките че не са на английски споко, разчитат ги! Лятото ми искаха платена сметка за ток, вода от Paypal, за верификация, и мина без проблем.
Иначе да, явно е удобство с тази карта, но при положение че не ти удържат такса от 2,40$ на транзакция. Иначе няма смисъл, щото се набутваш с 10 евра на година.
Аха да ясно.. .аз имам подобна карта към ИС на Пейонеер. Беше изключително лесно...попълваш в нета данни. Непомня дали копие на лична карта имаше, но ме съмнява. Но с сигурност нямаше платена сметка на ток или нещо от домакинството.
Под банково извлечение какво се има в предвид? Защотото аз също там където живея няма нищо на мое име.
и мен ме интересува 
Живо набутване си я тая карта:
Foreign exchange 1.99%
Cash withdrawal 1.80 EUR
Annual card membership 10.00 EUR
Аз отдавна мятам на ПейПал, от там си пазаря какво ли не, не ми се налага да тегля пари
Ако имаш виза или мастеркард от бг банка издадена ще знаеш, че те са много по голяма набутвация. Не си спомням точно но към 50лв, евро или долара е неснижаемия остатък. Сега може и да е повече, това е инфо от преди 3-4 години. А аз си направих Visa преди няколко години и един път ми се наложи да тегля пари...и банкомата ми зе за транзакцията мейду 2 и 4лв....ама това не го пише на бележката ...а в ония писма дето пращат всеки месец за отчет по движението...ако намеря писмото ще пиша точно колко пари са били.
Спорд мен не е толкова зле колкото карта с същия статут но в бг издадена.
Моята Виза Класик има $150 неснижаем остатък и $60 на година такса ($5 на месец)...
Но!
На много места приемат само Виза.
Мога да превеждам пари към картата от всяка точка на света.
Имам гаранция срещу хакери в размер до 10 000$.
Теглене на кинти ми е 50 цента...
И ред други дребни, но немаловажни нещица, дето като ги сметна едно връз друго, тази карта ми излиза по-тънко...
незнаех че толкова са станали таксите по visa. Това за хакер защитата за първи път го чувам. Но се пак мойта виза не е кредитна а е с статут на дебитна. Единствената разлика е че аз си я захранвам, а не ползвам кредит. сигурен ли си че ти е валутна visata? аз помня че исках да е валутна , но ми казаха, че само в левове можело....Е като изключим и момента че искаха да ми направят крдитна виза, вместо дебитна каквато исках аз.
намерих лисчето...пише 100лв неснижаем остатък...а за теглене от банкомат 3лв са ми зели. Но незнам що са ми кзали, че не можело валутна...знам ли тогава и така може да е било.
И банката има значение. Моята е в Булбанк.
Да дам и аз малко инфо за ситуацията, тъй като си ползвам и Виза и МастърКард от 5-6 години, още когато бяха екзотика.
Неснижаемият остатък в много от банките е около 50лв, има и по-малко.
Виза = МастърКард по отношение на колко места се приемат. Плащал съм на стотици контрагенти с тези две кредитни карти, никога не е имало проблем.
Виза Електрон != Виза. Първата се води дебитна и се приема на доста места но не на всякъде. И двете могат да действат като кредитна (банката отпуска кредит) и двете могат да действат като дебитна (вкарваш пари, после харчиш).
Към моята банка Виза Електрон дебитна карта е фрий.
Картата не съм сигурен дали е изгодна, зависи от ей това нещо:
Foreign exchange 1.99%
Аз също съм с ФИБ Виза Електрон и вече 1 година не се сештам да съм бил ощетяван по някакъв начин.... имам и Пайонеер Мастер Кард и мисля за в бъдеще да тегля с нея парите от Дриймстайм до колкото знам не ми зима пари. За транзакцията "неснижаем ?" - какво ще рече това...
някой ако може да ми помогне по тази тема ----> http://www.microstock-bg.com/forum/discussion/336/help/#Item_1
Мерси предварително !!!
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos