Въпрос за Moneybookers Master Card !
  • 14 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Та някой от вас дали вече си е извадил и ако да, моля да споделите опит и мнение.Smile

• За какво точно става дума...за първи път чувам за подобно нещо?

• Ами доколкото разбирам, картата е международна  с годишна такса от 10 E. Мен лично ме влече удобството, че не се налатга да се прехвърлят средства от Moneybookers към тукашни банкови сметки, а паричките директно постъпват и в картата. Поне това успях да разбера от изчетеното, но все пак пак ми се искаше някой с опит да сподели. Аз вчера си пуснах заявление + сканирана лична карта, но освен нея изискват банково извлечение или платена сметка на адресната регистрация + имената с дата до преди 3 месеца. /това не знам точно как да го направя, тъй като адреса на жилището в което живея не се води на мое име, пък и така или иначе платените сметки  не са на английски/ За  това ми се иска някой ако е вадил до сега, да даде акъл малко Smile

• За сметките че не са на английски споко, разчитат ги! Лятото ми искаха платена сметка за ток, вода от Paypal, за верификация, и мина без проблем.

Иначе да, явно е удобство с тази карта, но при положение че не ти удържат такса от 2,40$ на транзакция. Иначе няма смисъл, щото се набутваш с 10 евра на година.

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Аха да ясно.. .аз имам подобна карта към ИС на Пейонеер. Беше изключително лесно...попълваш в нета данни. Непомня дали копие на лична карта имаше, но ме съмнява. Но с сигурност нямаше  платена сметка на ток или нещо от домакинството.
    Под банково извлечение какво се има в предвид? Защотото аз също там където живея няма нищо на мое име.

• и мен ме интересува  :beer:

• Живо набутване си я тая карта:

Foreign exchange 1.99%

Cash withdrawal 1.80 EUR

Annual card membership 10.00 EUR

Аз  отдавна мятам на ПейПал, от там си пазаря какво ли не, не ми се налага да тегля пари

• Ако имаш виза или мастеркард от бг банка издадена ще знаеш, че  те са много по голяма набутвация. Не си спомням точно но към 50лв, евро или долара е неснижаемия остатък. Сега може и да е повече, това е инфо от преди 3-4 години. А аз си направих Visa преди няколко години и един път ми се наложи да тегля пари...и банкомата ми зе за транзакцията мейду 2 и 4лв....ама това не го пише на бележката ...а в ония писма дето пращат всеки месец за отчет по движението...ако намеря писмото ще пиша точно колко пари са били.
    Спорд мен не е толкова зле колкото карта с същия статут но в бг издадена.

• Моята Виза Класик има $150 неснижаем остатък и $60 на година такса ($5 на месец)...

Но!

На много места приемат само Виза.

Мога да превеждам пари към картата от всяка точка на света.

Имам гаранция срещу хакери в размер до 10 000$.

Теглене на кинти ми е 50 цента...

И ред други дребни, но немаловажни нещица, дето като ги сметна едно връз друго, тази карта ми излиза по-тънко...

• незнаех че толкова са  станали таксите по visa. Това за хакер защитата за първи път го чувам. Но се пак мойта виза не е кредитна а  е с статут на дебитна. Единствената разлика е че аз си я захранвам, а не ползвам кредит. сигурен ли си че ти е валутна visata? аз помня че исках да е валутна , но ми казаха, че само в левове можело....Е като изключим и момента че искаха да ми направят крдитна виза, вместо дебитна каквато исках аз.

• намерих лисчето...пише 100лв неснижаем остатък...а за теглене от банкомат 3лв са ми зели. Но незнам що са ми кзали, че не можело валутна...знам ли тогава и така може да е било.

• И банката има значение. Моята е в Булбанк.

• Да дам и аз малко инфо за ситуацията, тъй като си ползвам и Виза и МастърКард от 5-6 години, още когато бяха екзотика.

Неснижаемият остатък в много от банките е около 50лв, има и по-малко.

Виза = МастърКард по отношение на колко места се приемат. Плащал съм на стотици контрагенти с тези две кредитни карти, никога не е имало проблем.

Виза Електрон != Виза. Първата се води дебитна и се приема на доста места но не на всякъде. И двете могат да действат като кредитна (банката отпуска кредит) и двете могат да действат като дебитна (вкарваш пари, после харчиш).

Към моята банка Виза Електрон дебитна карта е фрий.

Картата не съм сигурен дали е изгодна, зависи от ей това нещо:

Foreign exchange 1.99%

• Аз също съм с ФИБ Виза Електрон и вече 1 година не се сештам да съм бил ощетяван по някакъв начин.... имам и Пайонеер Мастер Кард и мисля за в бъдеще да тегля с нея парите от Дриймстайм до колкото знам не ми зима пари. За транзакцията "неснижаем ?" - какво ще рече това...

някой ако може да ми помогне по тази тема ----> http://www.microstock-bg.com/forum/discussion/336/help/#Item_1

Мерси предварително !!!

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации