Здравейте,
Ето какво получих от тях
"Dear Dimitar Glavinov,
We're waiting on your tax form."
Maй за некои от тези говорят.
ми това беше преди месеци....всички попълнихме такава.
И аз попълвах в края на лятото форма Group A2, ама явно пак трябва да се попълни.
Ми може нещо да не си попълнил коректно. На мой познат точно това му се случи.
И аз така мисля, защото трябваше до сега отново да пратили мейл. Щом само на теб са пратили, значи нещо не е както трябва с данните ти.
Случилото се на mitakag не е единично. На мен също ми се появи "известието" миналата седмица и попълвах формуляра отново.
Гледах в форума на СС и други хора да се възмущават от случилото се. Всички го определят като някаква грешка от страна на системата на СС, но не погледнах в крайна сметка каква беше причината. Поздрави!
Пак да попитам, как въвеждате адреса във формата за таксите W-8BEN, защото в личния профил го има пълен, а във формата (4. Permanent residence address (street, apt. or suite no., or rural route). Do not use a P.O. box or in-care-of address.) е недостъпен и ми е връщат за непопълнен адрес?
Пиши на Supporta. Аз имах проблем с имента, понеже не бях въвел трите имена и неможех да го променя, винаги ми даваше грешка.Писах на Supporta и доста бързо ми отговориха, че са го оправили, но не бяха. Пак им писах и този път го оправиха и всичко си е наред. Така че драсни им един два реда и ще ти помогнат.
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos