Shutterstock купи BigStockPhoto
  • 6 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Сделката е финализирана днес.

Скоро щели да започнат големите продажби в БСФ ;-)

• дано СС повлияе добре на БСФ

но, гледайки как ИС влияе на стокекспертите, не съм особен оптимист :)

• Роби аз не съм забелязала никаква промяна в продажбите  в стокексперт поне при мен. Но всеки си гледа от своята камбанария.
    Ще кажеш че мойте неща са вектори и е различно. Но има и няколко бг фотографи който имат завидни продажби.
    Ако се работо има резултати, ако не няма.

• стокексперт ми бяха доста любим сайт, затова не ми хареса че ги купиха

също така, струва ми се, че ИС се опитаха в началото да пробутат идеята: качвайте тук, но по-добре елате при нас на ИС
    максималният размер за видео на СХ е по-малък от фул ХД (което си е стандарт и се приема във ФТ, СС и другаде)
    въобще, струва ми се че искат да направят градация: Гети > ИС > СХ относно качеството
    което не ми харесва

това имах предвид

относно продажбите - съдя по мнения които чета тук таме на хора които са активни. радвам се че реално няма спад при теб, и надявам се че това е положението и като цяло в сайта
    (това че "ако с работи - има резултати, и ако не се работи - няма" ми е много ясно и не веднъж съм го казвал на новите :) )

• И аз също не мога да се оплача от Стокексперта, вървят си продажбите, но последния месец купуваха повече със събскрипшън....това е разликата. Ще видим дали ще е така и през новия...

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • То и на мене не ми харесва как се изкупуват един друг микросайтовете, ама нищо неможем да направим просто го приемам и това е. А за събскрипшана няма какво да говоря, това не ми е изгодно никак при тия мижави цени, дето една дъвка сигурно е 5 пъти по скъпа. Но това е положението.
    А  аз последните два- три месеца много малко съм работила и в стокексперт не ми се промениха продажбите. Единственото сбъркано там е че се продават файлове който са вече продавани доста и са от стара година, а новите дори не са виждани един път.(под нови имам предвид от последните 4-5 месеца)
    А Роби забележката за работата не беше персонално към теб а като цяло.

• разбира се, може и да се окаже че тази продажба ще е за добро

БСФ са едни от малкото в топ 10-ката които нямат събскрипшън. СС са изцяло събскрипшън базирани. Може да решат да си го развиват като допълнение и току що се окаже че има добро влияние върху целият пазар

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации