Сделката е финализирана днес.
Скоро щели да започнат големите продажби в БСФ
дано СС повлияе добре на БСФ
но, гледайки как ИС влияе на стокекспертите, не съм особен оптимист
Роби аз не съм забелязала никаква промяна в продажбите в стокексперт поне при мен. Но всеки си гледа от своята камбанария.
Ще кажеш че мойте неща са вектори и е различно. Но има и няколко бг фотографи който имат завидни продажби.
Ако се работо има резултати, ако не няма.
стокексперт ми бяха доста любим сайт, затова не ми хареса че ги купиха
също така, струва ми се, че ИС се опитаха в началото да пробутат идеята: качвайте тук, но по-добре елате при нас на ИС
максималният размер за видео на СХ е по-малък от фул ХД (което си е стандарт и се приема във ФТ, СС и другаде)
въобще, струва ми се че искат да направят градация: Гети > ИС > СХ относно качеството
което не ми харесва
това имах предвид
относно продажбите - съдя по мнения които чета тук таме на хора които са активни. радвам се че реално няма спад при теб, и надявам се че това е положението и като цяло в сайта
(това че "ако с работи - има резултати, и ако не се работи - няма" ми е много ясно и не веднъж съм го казвал на новите
)
И аз също не мога да се оплача от Стокексперта, вървят си продажбите, но последния месец купуваха повече със събскрипшън....това е разликата. Ще видим дали ще е така и през новия...
То и на мене не ми харесва как се изкупуват един друг микросайтовете, ама нищо неможем да направим просто го приемам и това е. А за събскрипшана няма какво да говоря, това не ми е изгодно никак при тия мижави цени, дето една дъвка сигурно е 5 пъти по скъпа. Но това е положението.
А аз последните два- три месеца много малко съм работила и в стокексперт не ми се промениха продажбите. Единственото сбъркано там е че се продават файлове който са вече продавани доста и са от стара година, а новите дори не са виждани един път.(под нови имам предвид от последните 4-5 месеца)
А Роби забележката за работата не беше персонално към теб а като цяло.
разбира се, може и да се окаже че тази продажба ще е за добро
БСФ са едни от малкото в топ 10-ката които нямат събскрипшън. СС са изцяло събскрипшън базирани. Може да решат да си го развиват като допълнение и току що се окаже че има добро влияние върху целият пазар
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos