Постигнах своеобразен рекорд по непродажби с 4 поредни дни с 0 продадени снимки в shutterstock през миналия месец, отделно за целия месец са купени по-малко снимки от седмица през март месец например
е нормално...отпускарски месец беше. Все пак четири дни без нито една продажба...кофти е да.
За мен пък август беше втори по продажби в класацията, от както съм започнала да ъплоудвам там! 
И при мен беше много зле
И при мене август е с най-ниски продажби за годината, но не е нещо ново това. Всяка година август е така.
А и за СС с пълна сила важи "който не работи няма да яде". Спреш ли да качваш нови неща и приходите падат. Аз последните два месеца почти не съм качвала и съответно ми се отрази.
През Август без да кача нито една снимка съм почти колкото през Юли.
А в СС за векторите пак ли се получават само 25 / 33 ..... цента ?
25 / 33 или 38 цента в зависимост от броя на продажбите за целия период от както си регистриран.
има и екстендет и деманд лиценз.
Мдаа,значи е както при снимките.Супер изгодно им идва на клиентите.Мисля че векторните илюстрации би трябвало да са по-скъпи!
Някой прави ли си статистика на продаваемостта на СШ?
По мои усреднени сметки от всеки 100 качени снимки, се осигуряват около 1$ среднодневен доход в активен (когато периодично се добавят) период.
В зависимост от качеството на портфолиото при някои може да е по-голям този коефициент, при други да е по-малък.
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos