Рекорд по непродажби в shutterstock за август.
  • 8 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Постигнах своеобразен рекорд по непродажби с 4 поредни дни с 0 продадени снимки в shutterstock през миналия месец, отделно за целия месец са купени по-малко снимки от седмица през март месец например :-(

• е нормално...отпускарски месец беше. Все пак четири дни без нито една продажба...кофти е да.

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • За мен пък август беше втори по продажби в класацията, от както съм започнала да ъплоудвам там! Smile

• И при мен беше много зле :(

• И при мене  август  е с най-ниски продажби за годината, но не е нещо ново това. Всяка година август е така.
    А и за СС с пълна сила важи "който не работи няма да яде". Спреш ли да качваш нови неща и приходите падат. Аз последните два месеца почти не съм качвала и съответно ми се отрази.

• През Август без да кача нито една снимка съм почти колкото през Юли.

А в СС за векторите пак ли се получават само 25 / 33 ..... цента ?

• 25 / 33 или 38 цента  в зависимост от броя на продажбите за целия период от както си регистриран.
    има и екстендет и деманд лиценз.

• Мдаа,значи е както при снимките.Супер изгодно им идва на клиентите.Мисля че векторните илюстрации би трябвало да са по-скъпи!

• Някой прави ли си статистика на продаваемостта на СШ?
    По мои усреднени сметки от всеки 100 качени снимки, се осигуряват около 1$ среднодневен доход в активен (когато периодично се добавят) период.
    В зависимост от качеството на портфолиото при някои може да е по-голям този коефициент, при други да е по-малък.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации