Това е състезание от тип: Най-битка. Виж правилата.
Не след дълго идва начало на учебната година.
Темата на първото състезание е: На училище.
Дата до която трябва да качите файловете си: 01.09.2009
Срок за гласуване: до 15.09.2009
Можете да качите файловете си на друг сервер и тук да ги вмъкнете в мнение, или направо да ги качите на Микросток Бг с бутона за качване (намира се под полето за мнение).
Всякакви въпроси задавайте тук. Коментари по файловете са забранени до започването на гласуването.
Надявам се, че темата ще ви е интересна и очаквам да участвате в първото ни състезание.
Награда за първо място: тениска на Микросток БГ.
Нека най-добрия победи :beer:
Ураа има и награда
. Това ,че гласуването не е анонимно и трябва да е аргументирано ми харесва ! Добра тема:)
Ще видя дали ще получа творчески напън за този кратък срок
Темата е супер актуална! Само да попитам стоково ориентирани ли трябва да са или може и артъ
,проблем ли е ако вече са качени и одобрени в някоя агенция или трябва да е нещо съвсем ново? Като казвам ново, имам предвид месец, два...
Ex тъкмо бях планирала подобна фотосесия на моя първокласник ! ![]()
хайде, откривам сезона...

супер много добро начало, следя битката и интерес 
lemonade, къде изчезнаха твоите снимки?
беше питала за размер - по избор
харесват ми! 
ама...правилата...?
"- желателно е да участвате с нови файлове. Участието става чрез слагане на изображението в обявената тема във форума с размер не по-малък от 1000 пиксела по дългата страна и не по-голям от 1600 (препоръчва се 1000)"
и какво излезе в крайна сметка....?
Роби, айде да удължим срока до 15.09 ,може още някой да се включи
.
за неучаствалите сега, ще има и други Битки
надявах се на повече участници, но предполагам че хубавото време не помага
гласуването официално почва сега :beer:
Моят глас очаквайте по-късно
гласувайте в новата тема тук: glasuvane-za-na-uchilische
Само да вметна, слагайте и защитен воден знак, достатъчно сме патили от кражби по нета, а това са все пак стокаджийски пипнати работи и с размер над 1000пкс е много използваема снимка
Така е Генчо, прав си!
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos