Здравейте,
Аз съм съвсем нова тук и много се радвам на форума. Занимавам се с анимация от сума ти време, но повече се радвам на илюстрацията и живопистта. В момента обаче, посвещавам голяма част от времето си на 2 годишния ми малчуган. Та за това ми се иска да обърна повече внимание на микростока и да си стоя в къщи с малчо. А - и съм завършила НБУ - 99г.
Ами аз съм съвсем нова тук
Завършила съм художествена гимназия ,после моден дизайн в НБУ,взеха ме да работя по специалноста си ,но в крайна сметка се оказах отк в шивашка фирма
като и да е де.Аз по принцип вече разбрах ,че това не е за мен и смятам или поне се надявам да се преориентирам към фотографията и може би графичен дизайн
Ще видим какво ще излезе накрая
Стискайте палци да е нещо хубаво 
Здравейте,
Току що се регистрирах
та да си кажа и аз, работя в уеб хостинг компания, занимавам се със Abuse, на БГ не знам дали има точен превод, но всичко, с което се злоупотребява, било то сървърни ресурси,вируси, scam/phishing страници, авторски права и т.н.
Поздрави,
Ивайло
Здравейте, всички!
Всъщност ние сме двама души, които живеем и работим заедно, споделяме едни мечти, имаме едни и същи интереси и занимания и т.н. и т.н. - накратко - чувстваме се едно цяло
Имаме акаунт в ИС, който е на името на единия, но върху повечето студийни снимки работим заедно.
Лично аз - по-ситната половинка,
съм завършила Техникум по полиграфия и фотография през 1986 г. , спец. полиграфия,
а през 1989 Института по педагогика в гр. Дупница, спец. трудово обучение и изобразително изкуство. В тази връзка искам да споделя, че една от детските ми мечти беше да съм учител по рисуване. Така и не практикувах никога, освен на държавната педагогическа практика... Работила съм в печатници, издателски къщи и рекламни агенции като съм се занимавала със страниране, предпечат и графичен дизайн. От 2003 работя на свободна практика. В момента изцяло наблягам на фотографията.
По-голямата половинка се занимава и с техническите и финансовите страни на работата. Той е човекът, който чете характеристиките за фото техниката и преценява кой обектив е с приоритет за купуване в даден момент
Също така - носи по-тежката раница.
През последните 15 години се занимава с митническо посредничество.
Поздрави и успехи на всички!
Инес и Пламен
поздрави на двама ви от един действащ учител по рисуване!
Аз не работя 
Някой да предлага работа 
ахах
и таз добра
аз пък работя. ако искаш да се сменим :face-grin:
ако сериозно си търсиш работа, пусни една тема в раздела: Огласи :beer:
Да се представим и ние – също сме двама. Тази, с „по-леката раница”, е завършила информатика в пловдивския ун. и банково дело в Свищов. Работи като счетоводител, но не и харесва. Някой в Б-я упорито унищожава счетоводителите и вече почти е успял. Този, с „по-тежката раница”, е работил 4 години като фотограф, след което завърши софийския ун. и работи като адвокат от 12 год. Много му липсваше фотографията. През м. Август 2009 год. случайно попаднахме на ваши коментари, купихме си техника, снимаме и се чувстваме по-добре. Благодарим ви.
Роси и Стойко
Здравейте!
С малко закъснение, но и аз да си кажа с какво се занимавам
Завърших магистратура Интелектуална собственост преди няколко години, работя като Маркетинг мениджър в една консултантска фирма, минах през няколко курса по фотография, а през юни тази година завършвам 2 год. задочно обучение към НПГПФ. Това е накратко!
Поздрави,
Люба
здравейте и от мен аз съм безработен защото невиждам много добре и се занимавам с фотография

е.. и аз да си кажа..
в момента съм системен администратор в едно студио за визуални ефекти ..
иначе.. видео монтаж това е нещото с което съм се занимавал най-дълго
и аз да си кажа освен... малко повечко web, малко архитектура на системи, демек ИТ сектора.
и от скоро поснимвам. 
Ася, е то бива бива скромност....ама твоето е направо изчервяване бе .
Шегувам се де.
Много готина темичка.
Да се присъединя и аз. Средно специално ландшафтна архитектура, висшето е електроника и компютърни системи - в момента работя като слайсър и обучаващ се уеб дизайнер. Фотографията ми е като хоби. мечтата ми е да се занимава с компютърна анимация.
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos