Vanilla 1.1.6-rc2 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Аз имам едно въпросче относно правилата на Исток
След като си веднъж регистрирал и приел през няколко месеца има подновения на договора, та не мога да намеря тема къде се обсъждат новостите им по договорите, ако се обсъждат, тъй като ми възникват въпроси при последния агриймънт
za Исток samo moga da kaja che sym si kachil na 16 illustracii i vse namirat nqkva typa prechina da me mi gi priemat i sega trqbva da chakam cql mesec za da moga pak da kacha 3 samples
да, първите 10 са гадни
Z3ra7uL3x, пиши на български бе, или поне на английски, кой ще си боде очите да го чете това...
Новост в договора за качване на снимки става много рядко. Това в момента е второто за 3 години, като първото беше само в печатни промени. Сега промените са големи, относно партнер сайтовете. Обсъждаха се в коментарите на новината. Ако имаш въпроси по последния агриймънт, направо питай тук, или отвори нова тема в исток.
Всъщност промените , които ни касаят не са много големи - разширяват се възможностите ни за продажби и в други, закупени от ИС фотобанки.Що се касае до изискванията - те наистина са големи, но е важно веднаж да разбереш, че компромиси с качеството не се правят.Цените на които се продават файловете са едни от най-високите и целта на ИС е да гарантира максимално ниво за своите потребители ( преди няколко , години очевидно не е било така) и бариерата пред непродаваемите файлове ( според критериите на ИС) са сериозни.Но това е бизнес и правилата не се определят от нас...
Темата не е точно за това, но да вметна. Мнението, че снимките в ИС се оценяват по тяхната продаваемост е много погрешно. Критериите са технически, легални и артистични. Технически правилна снимка на небе или на тухлена стена ще бъде приета.Има разбира се причина "Not suitable for stock", но за нея трябва много да се постарае човекът 
Може би е така според упътванията към инспекторите, но практиката показва че някои инспектори (одобряващи?) (може би това е правилният превод на reviewer ?) я ползват тази причина по-често 
напълно съгласен с Роби! И да попитам Ваньо, дали е инспектирал на някой от този форум снимките? Да издаде малко тайнички от кухнята...ако може
във фотолия гледат да не пращат на инспектори файлове от тяхни съграждани 
а дали така е и в айсток? Интересно ми е и как става, и кой разпределя снимките за инспикция?
на мен ми е интересно и как мога да стана инспектор
)
Канят те за инспектор. Те са малко над 100, така че не е голям шанса.
Има и тенденция май да вербуват повече канадци, даже мислех че може да е невъзможно да станем като сме българи.
Иван Матеев са го забелязали заради големината на портфолиото му (в топ 10 от доста време).
Качвайте много снимки, качвайте яки снимки, направете впечатление и може да ви поканят и вас 
А кой гледа снимките на инспекторите, и имат ли предимство пред другите за одобряването на снимките им? Всъщност,...що ли задавам глупави въпроси 
Няма специално за инспекторите.
Обаче инспекторите на ексклузивните и нормалните са различни.
а да, това го знаем 
Показани от 1 до 16 от общо 16