Продава ли ли сте с Extended License?
  • 6 Comments sorted by
  • Реклама:

• Чудя се дали някой е продавал кадър с Extended License, и изобщо се купува под такъв лиценз, или както у нас повечето гледат да си спестят излишните разходи?

Естествено, предполагам че големи фирми,банки и прочие не се стискат за 50 долара, но сигурно доста от малките фирми и частни лица се прават на ударени ?

• имам една екстендед продажба на IS и една на SS

като се има предвид че имам малко файлове и малко продажби, струва ми се че не е лош процента екстендед/нормални

• Аз съм продавал няколко 3-4 някъде.

В istock-a Microsoft купили за няколко хиляди файла extended и ги пуснали на сайта на офиса.

• до сега съм продал четири такива снимки...не е много ама все е благинка Laughing
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • нямам засегаFrown

• shutterstock ~ 5

istock - 0

• Из имам 6 продажби. 2 от тях ми носят 45$, което значи че някой бая се е изръсил. Опциите им бяха за неограничен принтинг. Останалите бяха разнообразни - имаше за неограничен брой потребители да ги ползват, както и опция за картички. Последните 3 месеца почнаха да ми купуват такива.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации