Абе то транспорта с колите от тука ще се оправи това е ясно, ама аз не разбрах там с настаняването какво става?
Роби ти поддържаш ли контакти с тях? На Халкидики се оказа че някакви къмпинги там работили от 1-ви Юни... та не знам тука как са нещата...
пиша си тези дни с кампинга, всичко е ок в тази връзка
браво, ей това е хубаво да се чува, ще ме обнадеждиш така
Какво стана последно сега?
уговорки за къмпинга ще има ли резервация?
Е какво отиваме там на място и си плащаме на място и нищо повече не трябва така ли?
Аз нищо не си спомням за цени на къмпинга за ферибота и прочие, никой нищо не е казал за горивото до там... а има 3 дена реално... 
dau
относно кампинга - казаха че места има достатъчно (сезона не е почнал)
относно влизане в гърция - не знам как е за БГ граждани, аз не съм такъв и следователно минах доста по-сложна процедура
единственото което, може би, трябва е да си направите здравна застраховка - струва около 7-8 лв за този период - да потвърди някое българче
по информация в нета, ферибота за кола и 3-4 човека е около 30-на еуро (в посока)
пак от нета: най-добре е да се хване от Керамоти, понеже там има най-често такъв
пътя е грубо към 400км в посока
колко ще е горивото зависи от това колко харчи колата, но в най-лошия случай: 1000км / (10л/100км) = 100 литра бензин * 2.9 = 290лв, разделено на поне 3 = ~100лв на човек
много грубо: 300лв ще стигнат
ако се сметне всичко по-точно, трябва да е доста под посочената сума
Роби, дори не е необходима здравната застраховка тъй като и ние и те сме в ЕС. Не сме имали проблеме по отношение на здравеопазване, даже при доста тежък инцидент с линейка през ферибота до Кавала и обратно. Единствено се ходи до някаква поликлиника /около х-л Плиска май беше/ и се издава едно талонче на здравноосигурените лица, което е валидно за страните от ЕС. За тези които не се осигуряват не знам.
мерси ванила
ново по темата:
казаков по спешни причини няма да може да дойде
оставаме 5-ма с една кола - тъкмо и разходите ще са ни по-малки
robi-bobi + 1
dau + 1
din
още по-ново:
има вариант да дойде и още една съфорумка с приятел и кола, ще ви пиша когато имам още инфо
Абе на мен нещо хич не ми се вижда да върви на добре работата...
))
кое не върви на добре
транспорт имаш, пари (надявам се) имаш
компанията е по-малка, но пък работата си е все тази - отиваме да пием бира на плажа
ами пари и палатка няма за сега...
заплата не са дали, а палатката я няма повече от 1 месец 
това е друго, но не е нещо което да не върви на добре ТУК
иначе, аз отивам, дори и сам :face-devilish:
моя телефон е: 0898 670 770
звъннете да се уговорим
ще си шернете една девойка
мамка му и заплата че изпускам
този някой ще съм аз, понеже от форума други нямаше
но, първо да наваксам с някои ангажименти, и тогава
четвъртата МСбг среща ще е в кварталната кръчма :face-devilish:
накратко - мястото е страхотно, по това време и много спокойно
повече по-нататък
Браво! Много яки:)
Браво, супер снимки! Мерси за виртуалната разходка !!!! 
ухааа, готинко сте си изкарали. Ейй, и Пламката е бил там, супер бандичка сте били.
http://photos.robi-bobi.net/d/18453-3/thassos-071.jpg? тази снимчица много радва
Ами нямам думи. Евалларка на всички които са били там. Нека си пожелаем един ден всички до един там
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos