Записване и информация за третата МСбг среща - 22-23-24 май
  • 89 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Третата МСбг среща ще бъде на о. Тасос, Гърция. Датите са 22, 23 и 24 май.

Две възможности за настаняване, препоръчани от Vanilla (мерси):
    http://www.thassos-island.com/pages/stefanos/
    http://www.camping-goldenbeach.gr/en/prices.htm

За да протече организацията възможно най-гладко, нужно е да се уточнят следните неща:

1. кой ще ходи (и ще води ли придружител/и)
    2. с какво предпочитате да се пътува (влак, кола, рейс). Шофъорите да уточнят дали са заинтересовани да ходят с тяхни коли за да преценим имаме ли достатъчно коли.
    3. къде смятате да нощувате (посоченото хотелче, кампинга, трето място). тук всеки има свобода на избор, но е нужно да се знае за да резервираме на време

Ще обновявам този пост с най-новите неща за които се уговорим в темата, следете го.

Събрана информация дотук:

1. okolo 12

robi-bobi + 3
      BulDo + 1-2
      georgi.stanchev
      dau + 1
      din
      OmegaTransfer + 1
    2. най-много са за влак
      второ място: кола
      рейс: 0
    3. кампинг: 6-7
      Стефанос: моите приятели са за тук (двама)
      другаде: 0

П.П. някой ако има нужда от визи и подобни, да се обажда, за да ходим заедно :face-devilish:
    П.П.П. моля всички да се изяснят до 15. април

1. аз ще дойда + още един човек с мен
    2. предпочитам влак. Нямам против рейса, а също така и ако е нужна още една кола, мога да дойда с моята и да взема още двама. Но, с влака ще сме по-разтоварени и в по-голями компании ;)
    3. кампинга

вие сте

• следвам примера [=  :

1.аз ще дойда + 1,2ма човека с мен / ще пиша допълнително/
    2.нямам претенции за транспорта
    3.палатка парти :P

• 1. ....заедно с Булдо сигурно

2. ....бих се возил в колата на Роби хехе, но иначе предпочитам влака (пред рейса, че имам проблем с бъбреците)

3. ....на палатка естествено

• айде и аз да се обадя

1 аз + още 1 човек

2 влак или кола

3 къмпинга

• обновил съм първия пост

Георги, ти ти включен ли си в онези +1,2 човека дето Булдо ги е писал?

при писането на преференции, смятам първата изброена за предпочетената (пример влак или кола, считам влак за предпочетено)
    накрая отново ще се прегледа темата за уточнение

• Не е включен Георги в онези +1,2 човека дето Булдо ги е писал :P Те са други индивиди [=

• 1. сам съм засега

2. влак предпочитам, с автомобили също става

3. къмпинг

• Абе никаква активност няма тука?

ще имаме ли време да организираме всичко :)

• малко по-малко от два месеца има до тогава

и все пак, хубаво е всичко от по-ранно да се запишат ;)

• Хора, аз отпадам. Няма да съм в БГ по това време. Следващия път.

• хайде колеги и колежки :)

• 1. Двама (+ евентуално още двама)

2. Влак, можем и с кола, ако се съберем 2-3 коли да пътуваме заедно

3. Къмпинг

• Аз ще пропусна.

Успешна разходка  и  да показвате   снимки после :)

• Аз мога да се заема с уреждането на билети за влак, ако се разберем това да е транспорта и се знае точната бройка на хората...

• Оки, дау. Когато се добереш до информация относно това кога можем да отпътуваме с влак, колко продължава пътуването и каква е цената - драскай тук;) 10х!

• Реклама:
  • 35лв. двупосочния София - Солун за група от 2 до 5 човека ежедневен е (тръгваше около обяд ако не се лъжа) в бюро Рила може да се чекне :)

• Да толкова е двупосочния, ама сега са промоционални, не се знае тогава какви ще цените при групи над 6 човека трябва да е още по-евтино...

• Но Солун си е далеч от Тасос...Не, че не може и там да пощракаме де;) Лошо е, че тръгва на обяд, губим целия ден така.

• Ходих малко и разпитах днес

15евро +6лв запазено място, ако се вземе поне 20 дена по-рано с фиксирани дати. Ако не при групов билет над 5 души пак ще дойде толкова цената и да не е 20 дена по-рано взет.

Иначе разписанието на влаковете е

1. Сф 7:01 - Солун 12:54
    Солун 17:34 - Сф 23:25

2. Сф 17:05 - Солун 22:52
    Солун 6:40 - Сф 12:32

ако можем и оттам да организираме  някакво бусче нещо да се довлачим до мястото...

аз мисля че с влака е най-добре... всички на едно място... може да се ходи, ще е забавно като цяло :)

• Дау - цената за еднопосочен или двупосочен билет е?

До Солун е добре, но ако трябва да търсим и транспорт до острова оттам, два дни ще отидат само в пътуване и няма да можем да щракаме.

• Цените са за двупосочни билети...

ама то само с коли няма да се изгуби време (предполагам)

иначе ако хората от къмпинга могат да уредят едно бусче, което да ни чака в солун, мисля че до 16 най-късно ще сме там, което не е толкова зле и връщане в неделя следобед :)

всеки да си каже какво мисли де, ама на мен ми звучи това ок, вярно времето там не е много, ама не значи това че не можем да си направим кефа де Smile

• Аз със сигурност отпадам за тези дати, но ще дам още малко полезно инфо - ферибот за  Тасос тръгва от Керамоти и от Кавала. И двете са делечко от Солун 100 -150 км. От Керамоти ферибота е по-евтин за автомобили и хора. Ако не ме лъже паметта около 50 евро на кола, но това може да се провери. Освен това ферибота акустира на пристанище, което е на около 6-7 км. от въпросния къмпинг, т.е. до там отново трябва транспорт. Моят съвет към всички които ще ходят е да  тръгнете с кола, като се групирате цената пак ще е същата и ще имате възможност за обиколка на острова поне в един от дните. Има какво да се види и снима Wink

• с мен са още 2-ма

доколкото за колите - да се обаждат шофъорите, дотук Омега и аз

• Аз все още се опитвам да си намеря приятел, с когото да дойда. Ако не успея, ще пропусна и този път :(
    Ще се опитам да отговоря преди крайния срок.
  • zazo че какъв е проблема и така да дойдеш де... Laughing

последно към коли ли клони организацията?

аз нямам автомобил...

• ами да се види колко са колите първо

дотук 2

• май никой желаещ няма.... Frown

• ами аз предположих че ще е така :)
    в крайна сметка си е ангажимент

разбира се, има още (малко) време

моля всички желаещи да се запишат до 15.април за да може да се организира всичко както трябва

• 15.-ти е ;)
    чакам последните да се запишат

Събрана информация дотук:

1. okolo 12

robi-bobi + 3
      BulDo + 1-2
      georgi.stanchev
      dau + 1
      din
      OmegaTransfer + 1
    2. най-много са за влак
      второ място: кола
      рейс: 0
    3. кампинг: 6-7
      Стефанос: моите приятели са за тук (двама)
      другаде: 0

засега има две коли, ако се намери още поне една, може да се мисли за този вариант, иначе тук никой не се изясни за рейс, така че сме с влак

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации