Третата МСбг среща ще бъде на о. Тасос, Гърция. Датите са 22, 23 и 24 май.
Две възможности за настаняване, препоръчани от Vanilla (мерси):
http://www.thassos-island.com/pages/stefanos/
http://www.camping-goldenbeach.gr/en/prices.htm
За да протече организацията възможно най-гладко, нужно е да се уточнят следните неща:
Ще обновявам този пост с най-новите неща за които се уговорим в темата, следете го.
Събрана информация дотук:
П.П. някой ако има нужда от визи и подобни, да се обажда, за да ходим заедно :face-devilish:
П.П.П. моля всички да се изяснят до 15. април
вие сте
1. ....заедно с Булдо сигурно
2. ....бих се возил в колата на Роби хехе, но иначе предпочитам влака (пред рейса, че имам проблем с бъбреците)
3. ....на палатка естествено
айде и аз да се обадя
1 аз + още 1 човек
2 влак или кола
3 къмпинга
обновил съм първия пост
Георги, ти ти включен ли си в онези +1,2 човека дето Булдо ги е писал?
при писането на преференции, смятам първата изброена за предпочетената (пример влак или кола, считам влак за предпочетено)
накрая отново ще се прегледа темата за уточнение
Абе никаква активност няма тука?
ще имаме ли време да организираме всичко
малко по-малко от два месеца има до тогава
и все пак, хубаво е всичко от по-ранно да се запишат
Хора, аз отпадам. Няма да съм в БГ по това време. Следващия път.
1. Двама (+ евентуално още двама)
2. Влак, можем и с кола, ако се съберем 2-3 коли да пътуваме заедно
3. Къмпинг
Аз ще пропусна.
Успешна разходка и да показвате снимки после
Аз мога да се заема с уреждането на билети за влак, ако се разберем това да е транспорта и се знае точната бройка на хората...
Оки, дау. Когато се добереш до информация относно това кога можем да отпътуваме с влак, колко продължава пътуването и каква е цената - драскай тук;) 10х!
35лв. двупосочния София - Солун за група от 2 до 5 човека ежедневен е (тръгваше около обяд ако не се лъжа) в бюро Рила може да се чекне
Да толкова е двупосочния, ама сега са промоционални, не се знае тогава какви ще цените при групи над 6 човека трябва да е още по-евтино...
Но Солун си е далеч от Тасос...Не, че не може и там да пощракаме де;) Лошо е, че тръгва на обяд, губим целия ден така.
Ходих малко и разпитах днес
15евро +6лв запазено място, ако се вземе поне 20 дена по-рано с фиксирани дати. Ако не при групов билет над 5 души пак ще дойде толкова цената и да не е 20 дена по-рано взет.
Иначе разписанието на влаковете е
1. Сф 7:01 - Солун 12:54
Солун 17:34 - Сф 23:25
2. Сф 17:05 - Солун 22:52
Солун 6:40 - Сф 12:32
ако можем и оттам да организираме някакво бусче нещо да се довлачим до мястото...
аз мисля че с влака е най-добре... всички на едно място... може да се ходи, ще е забавно като цяло
Дау - цената за еднопосочен или двупосочен билет е?
До Солун е добре, но ако трябва да търсим и транспорт до острова оттам, два дни ще отидат само в пътуване и няма да можем да щракаме.
Цените са за двупосочни билети...
ама то само с коли няма да се изгуби време (предполагам)
иначе ако хората от къмпинга могат да уредят едно бусче, което да ни чака в солун, мисля че до 16 най-късно ще сме там, което не е толкова зле и връщане в неделя следобед
всеки да си каже какво мисли де, ама на мен ми звучи това ок, вярно времето там не е много, ама не значи това че не можем да си направим кефа де 
Аз със сигурност отпадам за тези дати, но ще дам още малко полезно инфо - ферибот за Тасос тръгва от Керамоти и от Кавала. И двете са делечко от Солун 100 -150 км. От Керамоти ферибота е по-евтин за автомобили и хора. Ако не ме лъже паметта около 50 евро на кола, но това може да се провери. Освен това ферибота акустира на пристанище, което е на около 6-7 км. от въпросния къмпинг, т.е. до там отново трябва транспорт. Моят съвет към всички които ще ходят е да тръгнете с кола, като се групирате цената пак ще е същата и ще имате възможност за обиколка на острова поне в един от дните. Има какво да се види и снима 
с мен са още 2-ма
доколкото за колите - да се обаждат шофъорите, дотук Омега и аз
zazo че какъв е проблема и така да дойдеш де... 
последно към коли ли клони организацията?
аз нямам автомобил...
ами аз предположих че ще е така
в крайна сметка си е ангажимент
разбира се, има още (малко) време
моля всички желаещи да се запишат до 15.април за да може да се организира всичко както трябва
15.-ти е
чакам последните да се запишат
Събрана информация дотук:
засега има две коли, ако се намери още поне една, може да се мисли за този вариант, иначе тук никой не се изясни за рейс, така че сме с влак
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos