Можете да сложите подпис или да посочите правилния пол на тази страница.
Можете да сложите снимка на профила си, която ще се вижда и до мненията ви.
1. ....заедно с Булдо сигурно
2. ....бих се возил в колата на Роби хехе, но иначе предпочитам влака (пред рейса, че имам проблем с бъбреците)
3. ....на палатка естествено
айде и аз да се обадя
1 аз + още 1 човек
2 влак или кола
3 къмпинга
обновил съм първия пост
Георги, ти ти включен ли си в онези +1,2 човека дето Булдо ги е писал?
при писането на преференции, смятам първата изброена за предпочетената (пример влак или кола, считам влак за предпочетено)
накрая отново ще се прегледа темата за уточнение
Не е включен Георги в онези +1,2 човека дето Булдо ги е писал :P Те са други индивиди [=
1. сам съм засега
2. влак предпочитам, с автомобили също става
3. къмпинг
Абе никаква активност няма тука?
ще имаме ли време да организираме всичко :)
малко по-малко от два месеца има до тогава
и все пак, хубаво е всичко от по-ранно да се запишат ;)
Хора, аз отпадам. Няма да съм в БГ по това време. Следващия път.
1. Двама (+ евентуално още двама)
2. Влак, можем и с кола, ако се съберем 2-3 коли да пътуваме заедно
3. Къмпинг
Аз ще пропусна.
Успешна разходка и да показвате снимки после :)
Аз мога да се заема с уреждането на билети за влак, ако се разберем това да е транспорта и се знае точната бройка на хората...
Оки, дау. Когато се добереш до информация относно това кога можем да отпътуваме с влак, колко продължава пътуването и каква е цената - драскай тук;) 10х!
35лв. двупосочния София - Солун за група от 2 до 5 човека ежедневен е (тръгваше около обяд ако не се лъжа) в бюро Рила може да се чекне :)
Да толкова е двупосочния, ама сега са промоционални, не се знае тогава какви ще цените при групи над 6 човека трябва да е още по-евтино...
Но Солун си е далеч от Тасос...Не, че не може и там да пощракаме де;) Лошо е, че тръгва на обяд, губим целия ден така.
Ходих малко и разпитах днес
15евро +6лв запазено място, ако се вземе поне 20 дена по-рано с фиксирани дати. Ако не при групов билет над 5 души пак ще дойде толкова цената и да не е 20 дена по-рано взет.
Иначе разписанието на влаковете е
1. Сф 7:01 - Солун 12:54
Солун 17:34 - Сф 23:25
2. Сф 17:05 - Солун 22:52
Солун 6:40 - Сф 12:32
ако можем и оттам да организираме някакво бусче нещо да се довлачим до мястото...
аз мисля че с влака е най-добре... всички на едно място... може да се ходи, ще е забавно като цяло :)
Дау - цената за еднопосочен или двупосочен билет е?
До Солун е добре, но ако трябва да търсим и транспорт до острова оттам, два дни ще отидат само в пътуване и няма да можем да щракаме.
Цените са за двупосочни билети...
ама то само с коли няма да се изгуби време (предполагам)
иначе ако хората от къмпинга могат да уредят едно бусче, което да ни чака в солун, мисля че до 16 най-късно ще сме там, което не е толкова зле и връщане в неделя следобед :)
всеки да си каже какво мисли де, ама на мен ми звучи това ок, вярно времето там не е много, ама не значи това че не можем да си направим кефа де 
Аз със сигурност отпадам за тези дати, но ще дам още малко полезно инфо - ферибот за Тасос тръгва от Керамоти и от Кавала. И двете са делечко от Солун 100 -150 км. От Керамоти ферибота е по-евтин за автомобили и хора. Ако не ме лъже паметта около 50 евро на кола, но това може да се провери. Освен това ферибота акустира на пристанище, което е на около 6-7 км. от въпросния къмпинг, т.е. до там отново трябва транспорт. Моят съвет към всички които ще ходят е да тръгнете с кола, като се групирате цената пак ще е същата и ще имате възможност за обиколка на острова поне в един от дните. Има какво да се види и снима 
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони: