Относно части на тялото и Model Release
  • 11 Comments sorted by
  • Реклама:

• Здравейте, искам да разбера дали е нужен Releas, когато се публикуват части от тялото ?

Благодаря предварително ! Laughing

• модел рилийз е нужен само ако модела е разпознаваем. Това обикновено означава да се вижда (дори и отчасти) лицето му

за части от тялото - ръка, крак, дупе Wink - не се изисква

всъщност, при еротичните снимки може да поискат, дори и да не е разпознаваем - бях чел за подобен случай, искали да са сигурни че модела е пълнолетен (по мои смътни спомени)

П.П. тази вечер ще публикувам Model Releas-а който ползвам за всичките сайтове

П.П.П. редактирах заглавието ти, за да е по-ясно

• Аз пък имам един въпрос който не ми дава мира.

Въпроса е следния: Когато на снимката има трима или повече хора какво се прави в случая? Модел релийз ок, но...ако е за всеки отделно как ще прикрепя всичките три или четири към снимката ? Ако пък се пише само на един лист и трите имена на моделите ..няма място  а и незнам дали е правилно на един лист да има данни на тримата? Как да постъпя, трябва да знам до събота най-късно. Благодаря предварително!

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • няма ли кой да ми отговори? Sealed
    www.vasoart.com
  • според мен...имаш 3 релийза...събираш ги в един .pdf и го пращаш :)

• аз се надявах да отговори някой, който е имал такава снимка и съответно да каже от опит

на някои сайтовете, а когато вече имам качени няколко модел рилийз-а, съм забелязал че е възможно да се избере повече от един.

ето какво намерих на ИС. (търси думата group)

• не ми стана много ясно...ама ще са оправя
    www.vasoart.com

• Трябва си модел рилийз за всеки. Така че си е зор.

Затова ако можеш да намериш петима приятели да ти позират и измислиш идейни снимки, биха се продавали добре. Обикновенно групови снимки има по-малко по сайтовете.

Пример: петима бизнесмени в офис, или три тийна се кефят сред природата и т.н.

• аз това го разбирам Laughing ти явно обаче не си ми разбрал въпроса...нищо, не е проблемWink
    www.vasoart.com
  • vasoart виж това... I have several persons included within my photo. How do I upload the Model release documents?

To choose several model releases for the same document hold the CTRL
    key and click on the model releases of the persons images. After they
    are all selected you can continue with the upload. от dreamstime e... ето и линк... http://www.dreamstime.com/faqs_detail.php?id=2&u=42#42   успех :)
  • мерси много!!!
    www.vasoart.com
  • С фотошоп съединяваш всичките релийзи и ги правиш на един файл - jpg. Това е за iStock Smile

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации