модел рилийз е нужен само ако модела е разпознаваем. Това обикновено означава да се вижда (дори и отчасти) лицето му
за части от тялото - ръка, крак, дупе
- не се изисква
всъщност, при еротичните снимки може да поискат, дори и да не е разпознаваем - бях чел за подобен случай, искали да са сигурни че модела е пълнолетен (по мои смътни спомени)
П.П. тази вечер ще публикувам Model Releas-а който ползвам за всичките сайтове
П.П.П. редактирах заглавието ти, за да е по-ясно
Аз пък имам един въпрос който не ми дава мира.
Въпроса е следния: Когато на снимката има трима или повече хора какво се прави в случая? Модел релийз ок, но...ако е за всеки отделно как ще прикрепя всичките три или четири към снимката ? Ако пък се пише само на един лист и трите имена на моделите ..няма място а и незнам дали е правилно на един лист да има данни на тримата? Как да постъпя, трябва да знам до събота най-късно. Благодаря предварително!
аз се надявах да отговори някой, който е имал такава снимка и съответно да каже от опит
на някои сайтовете, а когато вече имам качени няколко модел рилийз-а, съм забелязал че е възможно да се избере повече от един.
ето какво намерих на ИС. (търси думата group)
Трябва си модел рилийз за всеки. Така че си е зор.
Затова ако можеш да намериш петима приятели да ти позират и измислиш идейни снимки, биха се продавали добре. Обикновенно групови снимки има по-малко по сайтовете.
Пример: петима бизнесмени в офис, или три тийна се кефят сред природата и т.н.
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos