Откъде е по-изгодно да се купуват снимки?
  • 9 Comments sorted by
  • Реклама:

• Тук сме повечето продавачи, но понякога ни се налага и да застанем от другата страна на барикадата и да купим нещо. Къде са най-ниски цените на растерите по ваши наблюдения?

За единични покупки, 2-10 снимки, без грандиозни инвестиции в събскрипшъни :)  

nname.org the devil himself
  • аз купувам от ИС. Причини:  мога да купя само един файл, харесва ми тяхната търсачка, качеството и организацията. Факта че мога да си прехвърлям спечелени кредити в използваеми долари, също ми харесва.

вероятно може да се намери по-ефтино, но не мисля че няколко цента и/или долара правят разлика за хубав файл :)
  • В Фотолия. Също я има тази опция.  Сигурно и другаде я има но не съм разучавала.
  • аз също предпочитам iStock
  • И аз съм за IS. Гарантирано качество на ниска цена [=
  • Dreamstime.com - Голямо разнообразие, доста по-ниски цени от горепосочените сайтове, от които и аз съм купувала. Хубавото на дриймстайм е, че при тях можеш да намериш всички фотографи от горепосочените сайтове. Лично мен ме кефи и вече си купувам само от там. Във Фотолия търсачката е кофти, а в IStock цените са доста по-високи за същите снимки (налични и в дриймстайм).
    Доста хаотично говоря, но е рано сутрин и още не съм се събудила
  • забравих да спомена и 123rf.com. И там ме кефят, но пак са с кофти търсачка
  • имам спечелен free subscription от Depositphotos за 7 дни по 5 снимки за свяляне, ако някой има интерес. всъщност не знам дали може да се преотстъпва.
    photos: DT | FT | BS | DP | CSP | 123 | MP | Veer | PD
    video: CC | P5 | VH | SS
  • Може, ако му преотстъпиш акаунта и паролата. :) :))))))

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации