Да измамим iStockphoto?
  • 9 Comments sorted by
  • Реклама:

• Това звучи малко като подзаглавие на бандата на Оушън 4...аз предварително искам да кажа, че дълго се съпротивлявах, но българското в мен надделя и реших с риск да бъда анатемосан още с първия си пост да споделя едно впечатление...играта, за която ме открехна борис е супер и носи 5 кредита; регистрация на нов потребител носи 3 кредита, използвайки купон, т.е. общо 8 това са 1.6 $...няма ограничение в регистрациите...с две думи, ако регистрирам един потребител с купон и след това добавя още 5 точки мога да си пазарувам от мойте снимки и на всеки 10 минути да си добавам по 1.6 $ към акаунта.

Какво мислите? 

• Също имам предложение към сайта...понеже сме все още 10-тина човека и би било добре да има един 'колко са онлайн' каунтър, защото като пуснеш тема или отговориш на друга, като видиш, че 3-ма разглеждат сайта е доста вероятно в близките няколко минути а получиш отговор...това е само едно улеснение за нас ...нот ъ биг диъл, но се добавя за секунди :)

• недей

1) ще те хванат

2) по-добре времето което ще правиш тези врътки да използваш за правенето на следващия супер-продаваем файл Money mouth

• и аз така си мислех, защото реално могат да претърпят големи загуби...слушам Админа Innocent

• тия кредити дето ги раздават не са ли условни?

т.е. като се използват, сайта не ги смята...

хм едва ли е така незнам защо съм останал с такова впечатление

• не са...аз си купих от моите снимки Cool...абе дребен тарикатлък

• не си струва 20 минути писане на регистрации за 2 лева печалба... да не сме в китай и да работим gold farming на WOW :)

виж ако пазаруваш акивно снимки и хич нямаш кво да правиш, си струва да се изциганиш с 10 акаунта с по $8 на глава. поне ще си подготвен с акаунти за следващата игра :)  

nname.org the devil himself

• като си помисля колко е лесно да се види че IP-тата на accountа на клиента

и на accounta на контрибютора са всъщност еднакви, ми хрумва че ще е по-добре

мошениците да се разделят на отбори по двама трима

и всеки да сваля каринките на другите, така ще настъпи IP объркване и проследяването

вече клони към невъзможно...

ма това е дребна работа, не си заслужава мисленето дори. виж някоя банка...

Cool

• хора, не се опитвайте да прецакате този който ви дава парите. Не е хубаво.

да не говорим, че, проследяването хич не е невъзможно (казвам ви го като програмист) - могат да се следят ИП-та, логове, колко време си прекарал на ИС и за колко време и как си стигнал до въпросната снимка и си я купил, какви снимки си разглеждал, чии профили си отварял  .... 

• прав си на 100 %...това беше споделено впечатление, но е далеч от най-разумната идея...предложението на свилен си заслужава за човек, който сваля

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации