Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Здравейте и от мен, казвам се Александър Дончев. Преди доста години бях пуснал 3-4 снимки в DT от една екскурзия в Мадрид (правени със сапуниерка) , поради тежкия процес на upload и бавните (тогава) скорости на интернета ми се стори доста времеемко. Преди година си купих DSLR и реших да се пробвам пак. С изненада открих, че ония стари снимчици вече бяха посъбрали някой друг долар, и реших да се захвана по-сериозно. До преди месец пращах в около 10ина стока, но се оказа, че и това е доста времеемко, и накрая избрах DT.
Радвам се на инициативата да се направи подобен форум и в БГ.
Успех на всички!
Добре дошъл и успех!!!
Здравейте всички,
казвам се Здравко и съм от София. Занимавам се с фотография (аматьорска, разбира се) от около година. В момента ползвам Panasonic FZ-7, но както се досещате е доста трудно да се направят качествени снимки
. Запалих се по сток фотографията преди около 2 седмици и безуспешно се опитвам да кача снимки и на петте сайта, които да ми бъдат одобрени
. До тук само откази, но смятам да продължавам, докато съвсем не се обезкуража. В близките дни смятам да се обзаведа с Nikon D80, дано това да помогне да не получавам откази заради шум и артефакти
. Много благодаря на всички форумци, защото благодарение на вас успях да разбера основните тънкости при сток фотографията. Поздравления на Paff, който има няколко невероятни снимки качени тук.
Update: Току-що ми одобриха първата снимка! Да са живи и здрави от DreamsTime! Господ даунлоуди да им дава!
Здравейте и от мен
Казвам се Валентин Вълков и съм от Сливен, но живея във Варна. Занимавам се с фотография от около година, две. Започнах да щракам с FZ 50 , но след като много трудно ми приемаха снимките, една сутрин станах и отидох да си купя Nikon D80
Не случайно са казали хората че сутринта е по мъдра от вечерта
хехех
Този сайт го посещавам от около 10 месеца и ето че тази сутрин реших и аз да се регестрирам
. Но в случая те поздравявам за Nikon D80, отличен избор
, въпреки че тук повечето са каноновци
, а аз пък съм олимпиец
. Но определено намиране на идеалната за теб машина го сравнявам с това да намериш себе си. Както съм казвал и преди фотоапарата е 3-то око на фотографа
. Още веднъж поздравления и добре дошъл сред нашата весела компания.
Аз снимах с FZ7 и не ми приемаха снимките, затова като теб се сдобих с Nikon D80.
От тогава поне не ми ги отказват за шум!