Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorneliana
    • CommentTime06.11.2008
     permalink

Здравейте! Някой имал ли е проблем с плащане от фотолия и какво е разрешението му, ако е имал такъв? Последният ми превод липсва, а от фотолия ми дават телефон в щатите, на който да се обадя:) само че не е ясно какво от това:)

•  
      CommentAuthorvanilla
    • CommentTime06.11.2008
     permalink
    Колко време е минало от искането за трансфер? Понякога има забавяне...
    • CommentAuthorneliana
    • CommentTime06.11.2008
     permalink
    Одобрен е на 1 ноември, имам отговор да се обадя на еди кой си телефон в щатите:)
    •  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime07.11.2008
     permalink
    Изчакай поне около седмица (работна!!) до 10 дена
    Не съм имал проблем с фотолия досега. Успех
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime08.11.2008
     permalink
    аз пък моя днес го пратих към букърса, от Фотолия....дано да не е възникнал проблем с трансферите
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime08.11.2008
     permalink

принципно тези агенции, по-известните, са сигурни - дори да стане някакъв проблем, ще си оправят нещата. Имам много познати които се занимават с това и никой досега не е загубил "пратка"

просто малко търпение ;)

слушай Админа
    • CommentAuthorneliana
    • CommentTime10.11.2008
     permalink

Явно има някакъв проблем, защото от фотолия ми отговориха (след 4 дни), че проблемът ще бъде решен в рамките на 2 седмици, което не е съвсем нормално! Но се надявам всичко да мине както трябва:)

• CommentAuthorneliana
    • CommentTime12.11.2008
     permalink
    Всичко е наред! Парите са приведени ... От фотолия и от мънибукърс бяха много отзивчиви!:)

Реклама