ShutterStock on Demand
  • 13 Comments sorted by
  • Реклама:

• Забелязахте ли, че в Шатъра вече продават On Demand пакети, от които за фотографа има повечко кинти.

Гледам, вчера имам една такава продажба и съм получил $2.48, а днес от две такива продажби имам $3.55 Money mouth

Не е зле бе, не е зле, особено на фона на $0.33 за снимка, които получавам иначе в този сайт... Ще взема да кача повечко снимки там, сега имам само 149...

• Забелязах ме го, и аз имам няколко такива продажби вечеSmile
  • Вчера ми е рекорден ден в ШС - 29 продажби, вкл. 2 onDemand Money mouth
  • екобо - верно "on Demand" си е гот  :)

още по-гот си е  "Enhanced License Sale"  ама рядко  се случва.. (засега само 2 пъти)

успех  на шътърстоковците  :)
  • "Enhanced License Sale" се случва много по-често през Фото-Форум, отколкото през ШС. Днес пак продадох един кадър за 150 кинта, миналата седмица заминаха 12 пейзажа по 100 кинта... Това в Шатъра стига само за сутрешното кафе - подаяния някакви, аз затова там сериозни снимки не качвам. 0.33$ за кадър си е подигравка...

• @ecobo: Фото-Форум? българския форум?

btw вчера имам някаква продажба за $28 в SS, направо плача от радост :)

nname.org the devil himself
  • Да, за българския форум става въпрос... Money mouth
  • ecobo , къде точно ги продаваш, защото не те виждам в списъка с автори в сток-зоната? ..И да си мълчиш до сега ...Wink

• Сток зоната във фото-форума е неизползваема - Бони беше споменал че ще я закриват, ама май ги мързи:face-monkey:

И аз съм продавал снимки така: хората си харесват някоя снимка от профила ти, свързват се с теб по някакъв начин (подсказка - не бъдете анонимни, оставете имейл, телефон) и те питат колко ще им струва  :face-glasses:

• Борисе, аз във сток-секцията не участвам, защото не е реализирана по добър начин... Продажбите ми там стават по начина, който описваш - обаждат се хората и питат. Понеже имам в профила линк към сток-сайта ми, много хора гледат какво има там и после се свързват с мен за подробности по продажбата. Те повечето клиенти се научиха да пазарят онлайн без да ме занимават, ама има и такива, дето не могат или не искат да пазарят по този начин, други пък искат отстъпки за количества, трети питат може ли съответния файл да покрие качествено 70х100... Абе който иска да купува, намира начин Wink
  • Ехааа и на мен току що ми се случи "Enhanced License Sale", голям кеф image 
  • На мен ми предложиха 3000 лева за една снимка, която имах в ниска резолюция в профила си във фото-форум, а на тях им трябваше в значително по-голяма... Казах им, че до няколко дни ще повторя снимката с нужната им резолюция, но те ми писаха, че вече са си намерили подходящ файл. Умрях от яд...

И сега ще паднете като разберете за какъв тип снимка става въпрос.
    АСТРОФОТОГРАФИЯ!
    Снимката е на М16 (ако на някой това говори нещо).

:)

Така, че не си мислете, че има тип снимки които не се продават.
    Има само начини, по които дадена снимка се продава по-слабо и начини по които би се продала доста успешно!
    Понякога е достатъчна и една единствена продажба :) . Въпреки, че не бих отказал няколко продажби по 3000 лева за копие. :)
    www.vstoyanov.com
  • Така е, аз преди седмица заснех луната с един телескоп на приятел и до сега над 20 пъти я продадох. И аз се чудя,  като как стана тази работа, но...явно си има търсене за всичко.Laughing
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации