Разплащане при микросток фотография
  • 128 Comments sorted by
  • сигурен ли си че са изпратени, защото има едно малко забавяне при тях?

да каже някой дали е получил плащането от този месец и дали се бавят

• Реклама:
  • току-що влизам пак и парите са дошли в paypal akaунта - забавянето от писмото до превода е 8 дни, може и да е нормално, понеже ми е първия превод.

• Здравейте,ще се радвам да споделите колко са разходите при прехвърлянето от Paypal към БГ сметка ! Доколкото разбрах с Moneybookers е по-изгодно,но някои сайтове не работят с тях.
  • не знам дали е възможен превод от Пейпал към дебитна.

Възможен е, стига картата да има 3 цифрен код след номера й, и да е verified в paypal.

колко са разходите при прехвърлянето от Paypal към БГ сметка

2,5 евро и се чака 5-7 дни

• Още един въпрос.Възможно ли е приходите от персонален акаунт в сток агенциите да влизат във фирмена БГ сметка? Изглежда нелогично,но така ще може да се признават разходи и няма да се налага да заделям автоматично 10% данък.Сигурно има някакви варианти ... :)
  • Не виждам какъв би бил проблема.

От сток агенцията към Moneybookers или PayPal и от там в сметка.

• Говорих с моя счетоводител и той ми каза,че не става! Трябвало в сток агенцията да съм регистриран като фирма.Иначе се получава,че аз като физ.лице си изпращам пари към фирмената сметка.
  • Хора как добавяте сметка от бг банка към пейпал?
    Някой изобщо правил ли го е? На мен ми дава да добавям само US сметки.
    и още един въпрос - някакви идеи какво може да е това:
    You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks.
    чистих кеш, сменях браузър и пак излиза като цъкна на add funds

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации