Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
да. аз имам вкарана обикновената ми сметка в ПИБ (която е в левове), а МБ ми е в долари
слушай Админа | блога миИмам нужда от помощ.
Имам акаунт в МБ, адресът ми е потвърден. При опит да си потвърдя и банковата сметка, ми дават съобщение, че ще получа някакъв код при фиктивна транзакция. При справка в банката се оказа, че нямам никакви транзакции по тази сметка. Да не би проблемът да е, че в сметката ми има някакви центове (около 30 мисля), а от МБ да искат да изтеглят някаква по-голяма сума?
Предварително благодаря за отговорите ви!
Изчакай няколко дни за да се отрази транзакцията.
И си пусни онлайн банкиране, можеш от вас да ги проверяваш тези неща
Пусни си и проверка на адреса - я ти трябва, я не, ама защо не?
Local transfers in foreign currency are not supported by Bulgarian banks so all bank transfers within Bulgaria will be executed in Bulgarian levs (BGN) according to the exchange rate of the National Bank of Bulgaria (BNB). Please make sure that the bank account where you will receive the money is a BGN account.
Това пише ако адваш сметка в LIST OF BANK ACCOUNTS. Ако е валутна сметката ти може за това да не получаваш нищо. Ако е кредитна карта незнам дали може да е валутна. Моля някой да каже изобщо получава ли някакви приходи от МБ в валутна(euro или $) сметка. И друг път сме го обсъждали, но на мене не ми се е изяснило може или не.
А верификацията са 3 цента само и автоматично МБ ги праща в сметката която верифицираш. На втория ден вече трябва да си го получил. Тия 3 цента не съм забелязала да ги земат от моята наличност в МБ.
ИЗУМЕН !!!!!!!
До кога ще ме преследва тоя кошмар? Може ли да ми каже някой. Ако някой ми каже и най лесния начин да се заселя в New Zealand или Canada, също да ме светне моля!
За кой ли път се чъвствам гузен и виновен, че съм се родил в тази HIGH-FRAUD AREA
Тва е за "добре дошъл" в ШС
Your account is currently in a 90-day waiting period
Your submit account has been flagged by our system as originating from a high-fraud area. Because of that, we must apply an additional restriction to the payout guidelines of your Shutterstock Submit account -- we apologize in advance for any hassle. Please know that this is an automated process and cannot be overridden by any Shutterstock employee.
A hold on the payment of your earnings will be in effect for the first 90 days after we have approved your initial batch of 10 images. You can submit images and generate sales right away, and we encourage you to do so! But you will be eligible to receive payouts only after the 90 day period is over. Please note that, as always, to receive payouts you must reach the minimum payout threshold as defined in our Submitter Terms & Conditions.
If your submit account is closed at your request, we will of course remove your images from our collection immediately. But the payment for your accrued earnings will still be paid out on the first payout date that follows the 90 day period. If we find you to be in violation of our Submitter Terms & Conditions at any time we retain the right to close your submit account (if it is still open) and you will forfeit any unpaid earnings. We encourage you to read the Submitter Terms & Conditions and follow them closely.
We appreciate your understanding of our efforts to protect the integrity of our collection, and thank you in advance for your cooperation. We look forward to welcoming you as a Shutterstock Submitter!
Здрасти... имам едно въпросче към хората с VISA Electron от ПИБ
та... когато си въвеждахте картата в МБ след колко време електронния клон ви показа извлечение от транзакцията на сумата, която МБ са изтеглили ?
Аз си въведох картата днес... и по-късно на един банкомат видях, че МБ вече са си изтеглили от сметката ми... нооо в електронния клон няма нищо.....?
My StockPhotography Portfolio ShutterStock
хмммм.. въведох си банковата сметка в МБ и след като натиснах Verify и нещо се изгубих... трябва да получа някакъв код?
You will receive a verification code in the reference field of a dummy deposit to the following account:
на кого викат "dummy" аааа ще се обиждаме значи xax
някакви идеи ?
My StockPhotography Portfolio ShutterStockPaff, отиваш в банката си и искаш извлечение от транзакциите в последните няколко месеца или седмици (прецени си кога си искал верификация). По моята сметка бяха превели няколко цента, а в основанието беше посочен този код. Само дето нищо не можах да направя с него - както и да го гледах, както и да го четях, беше по-дълъг от полето за посочването му на сайта на МБ. Затова пък си имат много добър съпорт - писах им, приложих скан на извлечението си и те ми потвърдиха сметката. Ако ти се наложи - прави го "via the messaging centre of your Moneybookers account, section [email support]>>[account/security]>>[you have requested information and/or documents from me]".
Успех!
слушай Админа | блога ми