Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Аз получавам чекове в $$$ всеки месец. Нося ги в Булбанк, те ми превеждат $$$-те в сметка, кояти имам при тях. Таксата е 10Евро, срока е до 45 дни.
И аз искам по-читава банка, ама нямам време да обикалям и да питам... Ако някой знае къде срока и най-къс, да казва.
My Stock Photos
)
Сигурно става дума за Голямия Брат (още известен като Гугъл
)
Да, гугълски чекове са... Не работят по друг начин с жители на БГ
My Stock PhotosСори, че пак дъвча старата тема, но, след като изчетох темата, имам малко неясноти, които се надявам да разсеете.
Имам две банкови сметки в ПИБ - левова и разплащателна. МБ само с левовата ли мога да вържа?
10х
Благодаря, сънифрог! Темата, за която говориш, е същата, но няколко страници по-назад. Иначе преди малко и мен ме гледаха, като че имам 3 крака и 6 ръце в ПИБ-централен офис София. Нищо де, ще пробвам с левовата, както ме съветваш.
Здравейте ,
въпросче
направих си акунд в Moneybookers, качвам в istock и shutterstock там съм посочил плащане с чекове мога ли сега да го променя и как точно става?
Забелязвам, че се говори предимно за Moneybookers.
Но не забелязвам дали някой има опит със paypal?
Би ми било интересно да чуя мнения, още по-добре, ако са базирани на опит
Амии те отскоро работят с Бг, но мисля още неможе да се теглят пари до тукашни сметки, поне аз го правя към US акаунт.
Има списък на сайта (долу в малките текстови линкчета - worldwide) в него пише кое как.
Друго нещо е че постоянно се увличат със сигурността и често изкарват хората от кожите им заради произтичащите спънки
включително и при разплащане.
Интересува ли те нещо по-конкретно?
пейпал си работи вече с български сметки
и е факт че имат много секюрити ... спънки
аз си ползвам МБ
Един познат писал в SS на начин на разплащане някакъв е-майл. И като дошло време SS му пращат парите автоматично,а той още няма регистрация. И когато си направил акаунт в МБ парите били там и първия момент се зачудил кви са тез пари. Дефакто са били пратени към несъществуващ акаунт. И ако до определено време не бъде направен акакунт с нужното име, парите се връщат обратно в СС в акаунта ти.
След като попълних банковата си сметка в акунта на МБ получих следното съобщение:
You will receive a verification code in the reference field of a dummy deposit to the following account
повече от две седмици го чакам тоя код но така и не идва
от банката не знаят къде трябва да се появи
Някой може ли да помогне?
слушай Админа
ами четох четох чтох и излиза голяма обърквация... един човек не се хвана да напише по стъпки най-правилния и изгоден начин за получаване на $$$ от микросток агенциите.
Аз лично нямам абсолютно никакъв проблем с пейпал и не мога да разбера защо всички използват МБ...
Какви са недостатъците на ПейПал? има ли смисъл да работя с МБ вместо с тях?
аз лично си получавам парите в $$$ от там да ги плясна в картата ми струва само 2 евро
това ли е единственото предимство че с МБ е по-тънкажно с някакви 2 кинта ?
някой беше писал и за спънки със сигурноста... като например?
Искам просто да разбера има ли смисъл да минавам към МБ
преди не можеше да се ползва пейпал
спънките - не са точно спънки. просто пейпал имат особено разбиране за сигурност и ако изведнъж получиш по-голяма сума, ще ти блокират акаунта. и някакви такива
но и двата сайта работят и като цяло ползвай който ти е по-удобен
доколкото до "един човек не се хвана да напише по стъпки най-правилния и изгоден начин за получаване на $$$ от микросток агенциите" - доколкото разбирам, ти ползваш пейпал успешно, напиши статия за него
MoneуBookers са си много харни. До скоро така или иначе ги нямаше PayPal някакви в BG.
От MB към банковата сметка идват за 2 дни парите, от PP към сметката за над седмица.